Kako postati izvrstan pregovarač?

Kako postati izvrstan pregovarač?

Sigurno ste nekad bili u situaciji da u poslovnom ili privatnom okruženju pregovarate i da dođete u dilemu da li da zauzmete stav “borba do pobede” ili “pametniji popušta“. Ali ni jedan od ova dva principa nije koristan i postoji bolji način – uz praktične NLP tehnike možete da naučite kako da pregovaranje postane prijatan i siguran put ka cilju.

Sposobnost pregovaranja jedna je od osnovnih veština za dobru komunikaciju, naročito u poslovnom kontekstu. Trajno dobri rezultati u pregovaranju se postižu samo onda kada su ispoštovani svi interesi, a to je umetnost kojom vladaju samo najbolji. Integrisanje dosadašnjih znanja u proces pregovaranja omogućilo je proteklog vikenda polaznicima naše četrdesetšeste grupe Business Practitionera da na već osmom modulu, savladaju ovu izuzetnu veštinu.

Bavili su se i načinom na koji ljudi razmišljaju, reauguju, motivišu, donose odluke, da bi umeli da predvide ponašanje sagovornika; NLP terminologijom rečeno – metaprogramima. Oslobođanje od nekorisnih obrazaca ponašanja olakšaće im svaki budući sastanak, razgovor, pregovore….kao i svakodnevnu komunikaciju sa bilo kim.

I vi možete postati odličan pregovarač. I vi možete kreirati srećniji i uspešniji život. Prijavite se na našu Business Practitioner edukaciju o kojoj sve možete saznati OVDE. Prijavite se odmah i iskoristite mogućnost da uplatom cele edukacije (svih devet modula) do 25.03.2016.godine, osvojite nastavak edukacije i da prestižni NLP Master pohađate besplatno (regularna cena NLP Mastera iznosi 1897 EUR).

Prijave možete izvršiti OVDE ili na telefon 064 64 51 398.

Dobrodošli na NLP Institut!