Naši treneri

Slavica Squire

Slavica Squire

Slavica Squire ima globalnu reputaciju kao ekspert za promene, a ima snažan pozitivan uticaj na živote mnogih ljudi, jer je coach i trener za transformaciju, izuzetno je inovativna, bavi se ovim već 15 godina. Ona je podrška na putu prosperiteta i napretka mnogim poznatim svetskim organizacijama i poznatim ličnostima. Kroz njene treninge prošlo je više hiljada ljudi širom sveta.

Sertifikovana je kao International NLP Master Trainer i licencirani Master Business Coach, licencirana kao Trainer za Identity Compass®. Učila je hipnozu, licencirani je konsultant za Socijalnu panoramu, završila je sistemske konstelacije, a ima ekspertizu u radu sa energijom. Osim svega toga prošla je i edukaciju kod Deepak Chopre, pročitala na hiljade knjiga i prisustovala stotinama edukacija širom sveta. Sve te informacije je preradila i kroz ogromno iskustvo, zato šta god da vas interesuje ili vas tišti ona zna neku tehniku, ili knjigu ili metodu da vam preporuči. Često gostuje na TV-u, radi sa poznatim kompanijama i mnogim pojedincima. Svaki put kada dolazite u učionicu ili njenu kancelariju na Dedinju, vi možete sresti neverovatne ljude, bestseler autore, poznate košarkaše, tenisere, top managere i vlasnike uspešnih kompanija. Sve njih podučava i coachuje Slavica, a susret sa njom bi mogao i za vas da bude dragoceno iskustvo.

Potpredsednik je European Coaching Association – ECA, osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije na našim prostorima i bestseler autor.

Godine 2004. donosi NLP metodologiju iz Nemačke u Srbiju i počinje sa prvim profesionalnim treninzima na srpskom jeziku, 2006. osniva prvi NLP Institut, a 2008. i prvu Coaching Akademiju na našim prostorima. Na NLP Institutu u Beogradu nudi profesionalne edukacije nakon kojih se dobijaju internacionalno priznati sertifikati sa pečatom International Association for NLP i European Coaching Association.

Godinama se usavršava širom sveta kod najpriznatijih stručnjaka i Instituta kao što su:

  • začetnik NLP-a John Grinder – USA, Robert Dilts – NLP University USA,
  • dr Stephen Gilligan, Tom Best i Charles Faulkner – USA,
  • Bernd Isert, Sabine Klenke, Tom Andreas, Clive Reuben, Martina Schmidt-Tanger – Nemačka,
  • Jairo Manchila i Arline Davis – Brazil,
  • Heidi Herron i Laureli Blyth – Australija,
  • Lucas Derks – Holandija,
  • Peter Wrycza – UK – Indonezija
  • i mnogi drugi…

 


Poseduje bogato radno iskustvo u Nemačkoj, gde je primenjivala NLP u poslovnoj praksi u prodaji i kasnije kao rukovodilac prodajnog tima za celu Nemačku, a zatim radeći treninge i coaching-e, kao i u uspešnoj izgradnji svoje firme, prvo u nemačkoj, a poslednjih deset godina i u Srbiji. Slavica postaje ekspert za primenu NLP-a u oblastima prodaje, rukovođenja, preduzetništva, organizacionih i ličnih razvojnih procesa.

Pored redovnih edukacija koje drži na NLP Institutu, vodi i inhouse treninge kao i individualne coaching sesije, takođe je redovni gost u inostranstvu na raznim konferencijama i seminarima gde prezentuje rad NLP Instituta i poseban coaching koncept za uspeh „Power Life Design“ koji je sama kreirala i sa kojim je redovan gost u Americi, Brazilu, Itaiji, Rusiji…
Slavica ima jedinstven stil podučavanja gde koristi primere iz svoje prakse, metafore, pitanja i intenzivno dobra stanja polaznika. Učenje sa njom predstavlja prefinjeno iskustvo koje se preliva na sve oblasti vašeg života. Do sada je inspirisala mnoge ljude i organizacije svojom moćnom porukom i ubrzala njihov prosperitet i životno ispunjenje.

Charles Faulkner

Charles Faulkner

direktor je i vlasnik Influential CommuniCations, Inc kompanije u Chikagu, USA jedan od prvih NLP trenera, izuzetno cenjen i aktivan u oblasti biznisa. On je life-coach, trader, motivator, autor i expert u modelovanju.

Svoju karijeru je započeo studijama lingvistike na Northwestern University, gde se i upoznao sa NLP-om. Učio je NLP od samih začetnika, njegova izvanredna ekspertiza u Eriksonovoj hipnozi i uz to geštalt terapija kao i kognitivna lingvistika i terapija po Rodžersu su dale pečat njegovoj jedinstvenoj metodologiji modelovanja koju je malo po malo implementirao u polju NLP-a.

Predavao je na svim glavnim NLP Institutima, a početkom osamdesetih je bio uključen i u sam razvoj NLP metoda, kao što su submodaliteti, promena uverenja, Slight of mouth, itd.1986 je bio zasluža za izdavanje prvog NLP magazina The NLP Connection, a bio je nekoliko godina Executive Director of NLP Comprehensive.

Postao je veoma poznat po tome što se bavio modelovanjem izvrsnih u svetu finansija. Autor je nekoliko knjiga i audio treninga od kojih je najpoznatiji audio “NLP: The New Technology of Achievement.” A posebno se profilisao knjigom “The New Market Wizards”. Njegova specijalnost je rad sa metaprogramima, ličnim metaforama, donošenje odluka, motivacija i odnos prema novcu.

Dragoljub Matić – Profa

Dragoljub Matić – Profa

je preko 20 godina prosvetni radnik. Profesor je matematike i elektrotehnike u srednjoj školi gde je u jednoj anonimnoj anketi od svojih učenika izabran za najboljeg i najomiljenijeg profesora. Počeo je svoje usavršavanje iz NLP-a na našem NLP Institutu u prvoj grupi polaznika još 2006. godine, tako da je od samog početka sa nama među prvima.

Profin stil podučavanja je primamljiv, zabavan i veoma strukturiran i kompetentan, a pun zanimljivih priča iz prakse, zato se sa njim tako lako uči NLP kao što se u školi učilo sa najdražim profesorom.

Tom Best

Tom Best

1946 – 2012 Naš mentor i podržavaoc koji više nije medju nama, ali njegovo učenje je ostavilo nezbrisiv trag u našem načinu rada i pristupu NLP-u i našim polaznicima. Ona nas je učio mnogo više od NLP-a. Bio je Internacionalni NLP trener i direktor Best Resources training & consulting kompanije u San Antoniu, Texas, USA. Poznat je bio po umeću da rituale i mudrost starih civilizacija prilagodi jeziku našeg vremena i učini ih dostupnim i korisnim. Imao je 27 godina iskustva ne samo u NLP-u već i kao antropolog-istraživač koji radio na projektima proučavanja indijanskih šamana, što ga je učinilo ekspertom interkulturnih i spiritualnih metoda za lični razvoj i uspeh i njihove primene u savremenom svetu biznisa. Njegov stil bio je jedinstven i veoma zabavan, on je imao redak talenat da na jednostavan način i razumljivo prenese kompleksne sadržaje, a imenovan je na listi Who is Who in USA.Podršku, ljubav i pažnji koju je ona poklonio nama mi dajemo danas našim polaznicima i time slavimo njegovo delo.