Komunicirajte uspešno

Komunicirajte uspešno

Ukoliko imate dete, možda vam se desilo da mu uporno skrećete pažnju da određeno ponašanje nije korisno za njega, ali ono ga ipak iznova ponavlja. Takođe možda vam se dešava da partnera nagovarate na zdrav život i više aktivnosti, a on kao da vas ne čuje. Ili možda imate prijatelja ili kolegu kojem je potrebna... Saznaj više »

5 laži koje vas sprečavaju da uspete

5 laži koje vas sprečavaju da uspete

Četvorogodišnji dečak je sedeo u svojoj sobi igrajući se sa igračkama. Bio je gladan, ali nije tražio da jede. Bio je umoran, ali to niko nije znao. Imao je četiri godine, ali nikada nije izgovorio nijednu reč. Zabrinuti roditelji neprestano su razmišljali o tome šta nije u redu s njihovim sinom. Da nije možda mentalno... Saznaj više »

Majstorija fascinacije

Majstorija fascinacije

Dok je 22. grupa polaznika NLP Masteru Beogradu pohađala drugi modul ove edukacije, u Novom Sadu je 21. grupa pod vođstvom Slavice Squire pohađala 5. modul ove edukacije. Taj modul posvećen je veštini fascinantnog pripovedanja zahvaljujući najkorisnijim alatima NLP-a – metaforama.... Saznaj više »

Modelovanje uspeha

Modelovanje uspeha

Proteklog vikenda polaznici NLP Master edukacije na NLP Institutu pohađali su drugi modul ove izvanredne edukacije proširivši znanje o submodalitetima i modelovanju koje su stekli tokom NLP Practitioner-a.... Saznaj više »