NLP Trening

NLP se može naučiti na više načina. Jedan način je čitanje knjiga u kojima piše kako bi nešto trebalo raditi. Ovaj način učenja ima svoje dobre strane: može da se radi u toplini svog doma i relativno je pristupačan. Jedini problem sa njim je što je krajnje neefikasan.

Na treninzima vežbate sa ostalim polaznicima sa kojima možete sve tehnike probati, uvežbavati, grešiti dok ih ne usavršite, a da je pritom sve samo vežba i eksperiment. To je, priznaćete, mnogo bolje nego da se vežbate na svom direktoru ili bitnom poslovnom partneru. Slično je i u auto-školama: učite da vozite na autu koji ima dvostruke komande, a kasnije sednete u svoj auto.

Na našem NLP Institutu se polazi na putovanje kroz NLP svet od dvodnevnog NLP Starter treninga, gde se upoznajete sa osnovnim idejama NLP-a i praktičnim tehnikama koje možete odmah da koristite u svojoj svakodnevici, a takođe i sa našim trenerima i radom našeg NLP Instituta.

Nakon toga, ako želite, možete da nastavite NLP Business Practitioner koji vas osposobljava da povećate moć zapažanja, poboljšate svoj komunikaciju i da postanete znatno efikasniji, a time i uspešniji.
Potom se možete odlučiti i za NLP Master gde stvarate svoj NLP stil i osposobljavate da NLP koristite na jednom višem psihološkom nivou.

Za sve koji žele da se bave NLP-om postoji mogućnost da posle NLP Mastera pohadjaju profesionalnu edukaciju za NLP Trenera ili NLP Coacha i da dobiju ne samo priznate sertifikate, već i nivo kompetencije sa kojim mogu ozbiljno da se bave ovim profesijama.
Svi naši treninzi se odvijaju po najvišim svetskim standardima, sa veoma iskusnim i cenjenim NLP Trenerima iz inostranstva. Zato su naši sertifikati priznati širom sveta i overeni od internacionalnih asocijacija:

ANLP – The Association for NLP

ECA – European Coaching Association

Uzimajući u obzir da smo specijalizovani za primenu NLPa u poslovanju, u našoj ponudi su i In-House treninzi za kompanije. Za razliku od edukacija u NLP Institutu, gde se rade sertifikacioni programi po curiculumu ANLP, a polaznici pojedinci sa raznih strana i iz različitih kompanija, Inhouse treninzi omogućavaju ozbiljnim firmama da za svoje najbitnije ljude organizuju NLP treninge kreirane po njihovim potrebama i tačno po meri. Naše iskustvo sa in-House treninzima je izvanredno, a o tome svedoče ne samo naše reference, već i rezultati  koje postižu naši klijenti.

U našoj ponudi redovno će biti gostovanja vrhunskih NLP i coaching profesionalaca iz inostranstva pod nazivom Premium edukacije, zatim stručne edukacije koje obogaćuju vaše znanje i kompetencije pod nazivom Dodatne edukacije, kao i kompaktni NLP treninzi za one koji nemaju mnogo vremena – naši business workshops i još mnogo toga, a sve možete pogledati u pregledu termina.

Prijavi se danas!