In-House NLP Trening za Firme i Zaposlene

Inhouse

In-house treninzi za poslovnu izvrsnost

Mi kreiramo i održavamo in-house treninge bazirane na NLP metodologiji, u skladu sa poslovnim potrebama naših klijenata. Imamo primere treninga koje smo već radili, a klijenti nas mogu kontaktirati sa specijalnim zahtevima za trening koje ćemo posebno za njih ispuniti.

NLP Institut je prvi i vodeći Institut u Srbiji za poslovnu NLP edukaciju kojom dostižete ličnu i poslovnu izvrsnost. Kroz jedinstven način podučavanja i kroz bogato iskustvo, naš Institut edukuje rukovodioce, menadžere prodaje, profesionalne komunikatore i pojedince koji su posvećeni ličnom i poslovnom uspehu.

Naši klijenti biraju NLP Institut kao svog partnera za poslovnu izvrsnost koji za njihove potrebe dizajnira posebne treninge i pomaže im u dizajniranju programa za korporativnu promenu, kao i za konkretne intervencije, koje omogućavaju pojedincima, timovima, kao i kompaniji u celini, da maksimalno iskoristi ljudski potencijal u okviru svoje organizacije.

Naš rad predstavlja najnovije i najnaprednije treninge danas dostupne u svetu i kod nas. Internacionalni tim trenera NLP Instituta uključuje renomirana svetska imena, kao što su Charles Faulkner, Slavica Squire, Stephen Gilligan i drugi, koji kvalitet naših treninga čine neuporedivim.

Omogućavamo našim polaznicima da kreiraju sopstvene NLP modele promene koje će primeniti na privatnu ili poslovnu oblast svog života – vodeći računa o tome da i dalje ostanu lideri na svom izabranom polju. NLP je tehnologija za modelovanje ljudske izvrsnosti, njegovi modeli se koriste implicitno ili eksplicitno u programima za liderstvo u velikim svetkim kompanijama koje su već ostvarene, kao i u preko 1000 kompanija koje se spremaju da u budućnosti postanu lideri, zatim u javnim organizacijama, vladama, koriste ga vodeći preduzetnici i pojedinci posvećeni ličnom dostignuću.

Kontaktirajte nas sa svojim posebnim zahtevima i potrebama kako bismo dogovorili i kreirali poseban trening za vas.

Pogledajte primere treninga koje smo već održali u nekim kompanijama i koji mogu da odgovaraju i vašim zahtevima:

Izvrsna prodaja

Majstorija fascinantne prezentacije

Management Excellence

Vršenje uticaja, uveravanje, pregovaranje

Rešavanje konflikata uz pomoć NLP-a