Tematske edukacije

tematske-edukacije

Završili ste NLP Practitioner ili Professional coaching, želite da unapredite svoje veštine i ovladate specifičnim alatima primenjivim u poslovnim i svakodnevnim životnim situacijama? I možda ste sada spremni za nastavak putovanja i novu avanturu u svetu NLP-a i coaching-a?

Ako ste rukovodilac, menadžer, lider ili trener i želite da postanete još uspešniji i unapredite svoju karijeru… Ili ste coach ili konsultant koji želi da razvije svoje veštine i potencijale i izdvoji se kvalitetom i širinom stečenog znanja i iskustva… Ili ste radoznali i želite da radite na ličnom razvoju i unapredite profesionalne i privatne odnose… Onda su Tematske edukacije koje organizujemo u okviru NLP Instituta i Coaching Akademije pravi izbor za vas i daće pečat vašoj profesionalnosti i autentičnosti.

Imate priliku da kroz interaktivan pristup, fantastičan sadržaj i podršku iskusnih trenera i coacheva, obogatite vaš repertorar korisnim znanjima i veštinama kojima možete da oplemenite svoj privatni i profesionalni život. Edukacije su namenjene za usavršavanje postojećih znanja i usvajanje novih veština na mnogo višem nivou, sa konkretnim i primenjivim učinkom. Kao takve, Tematske edukacije, predstavljaju najbolji način za nastavak vašeg razvojnog puta i osmišljene su sa ciljem da podrže vašu želju za daljim usavršavanjem.

Ovladaćete veštinama:

  • postizanja balansa u vašem životu;
  • unapređenja ličnih, interpersonalnih i organizacionih odnosa;
  • progresivnog razvoja vaše karijere i posla kojim se bavite.

Zašto Dodatne edukacije?

Namenjene su svima koji žele da nastave svoje dalje usavršavanje sa temama koje su malo dostupne na ovim prostorima, jer zahtevaju posebnu stručnost i ogromno iskustvo predavača, kojima jedino NLP Institut na ovim prostorima raspolaže.

Energy balanced coaching

Prevazilaženje emocionalnih barijera i postizanje balansa
Sigurno i vi poznajete stanje kada su vam baterije ispražnjene. Svako ko radi sa ljudima, pre ili kasnije, dođe u ovakvu situaciju. Bilo da ste lider, menadžer, rukovodilac, coach, predavač, roditelj, partner… kako bi bilo da ovladate veštinom koja vam pruža mogućnost za očuvanje vaše energije u svakodnevnim iscrpljujućim situacijama?
Više o tome

Timski coaching

Umetnost najtemeljnijeg osnaživanja tima
Vi ste menadžer, rukovodilac, lider, sportista, vođa tima i želite da otkrijete nove načine interakcije sa svojim timovima i njihovo osnaživanje, neophodno za stvaranje timova visokih performansi? Ili ste coach i želite da povećate svoje kompetence i proširite obim usluga koje pružate svojim klijentima? Možda ste HR profesionalac i u potrazi ste za novim načinima intervencije i podrške internim klijentima i timovima? Ili ste osoba koja želi da radi na svom ličnom razvoju? Ako je neki od ovih odgovora potvrdan, onda je Timski coaching prava edukacija za vas.
Više o tome

Social Panorama po Lucas Derksu

Efikasan model lične promene
Ako vam je teško da sagledate šta vaše odnose sa vama važnim ljudima čini kompleksnim i želite da ih poboljšate… ili želite da stvorite pozitivnu sliku o sebi… ili vam je cilj da unapredite svoju karijeru… ili osećate da je došlo vreme da proširite repertoar svojih veština i postanete još uticajniji – onda ste spremni za ličnu promenu kroz Social panoramu. Svako od ovih pitanja ima svoje korene i odgovore u sistemu kome pripadate (porodica, kompanija…).
Više o tome

Želite da nastavite putovanje?

Rezervišite svoje mesto na Dodatnim edukacijama. Bez obzira da li želite da unapredite posao kojim se bavite, coaching je vaša profesija ili želite da radite na ličnom razvoju i usavršavanju, Dodatne edukacije su najbolje mesto za vas.

Imate mogućnost da, u zavisnosti od vašeg interesovanja i potreba, izaberete koje edukacije ćete pohađati ili da pohađate sve edukacije kao edukativni paket po povlašćenim cenama – izbor je na vama.

Mi smo tu da vas podržimo i ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete nam se javiti na telefon 064 645 13 98 ili na email milana@nlpinstitut.com i mi ćemo vam rado pomoći da ih razjasnite.

Od srca vam se radujemo!