O nama

Mi inspirišemo ljude da ostvare svoju najuzvišeniju viziju, da postanu najbolja verzija sebe i žive srećni, uspešni i okruženi ljubavlju.

Slavica Squire je osnivač NLP Instituta i ideje oko koje nas sve okuplja, da budemo promena i da kreiramo promenu koju želimo u svetu oko nas.

Mi smo odlučni da istrajemo u pomalo nesvakidašnjoj ideji da pomognemo promeni našeg okruženja i da podržimo eksploziju ljudskih potencijala koja će da unapredi i uzdigne našu zemlju, sve okolne zemlje, a time i ceo svet.

Dok se drugi bave problemom odliva mozgova i fokusiraju svoju energiju i vreme na rešavanje problema zastarelog i nefunkcionalnog obrazovnog sistema i modela poslovanja, mi imamo sasvim drugačiji pristup od uobičajenog.

Kakav je naš pristup? Koristimo najnovija naučna saznanja i modele najuspešnijih inovativnih mladih pojedinaca i kompanija iz celog sveta da kreiramo sasvim novi uspešan i moderan model bitisanja, poslovanja i obrazovanja i da podučimo druge kako da ga implementiraju u svoj posao i život uopšte.

Od svih sila trenja, ona koja najviše usporava ljudski napredak je neznanje. Blagostanje u svetu može samo nastati kao prirodna posledica univerzalnog prosvetljenja. Nikola Tesla

NLP Institut je prvi u Srbiji, a osnovan je sa idejom da ovu izvanredno korisnu i praktičnu metodoligiju učini dostupnom na ovim našim prostorima. Pored profesionalnih NLP treninga akreditovanih po najvišim svetskim standardima i internacionalno priznatim sertifikatima, NLP Institut postavlja temelje kako bi filozofija i metodologija koje nudi postale standard i u našem poslovnom okruženju.

Mi podržavamo lidere 21 veka da naprave pozitivnu razliku u svetu u kome radimo i živimo, da uzdižu svoje ljude i da ih inspirišu da postanu najbolja verzija sebe. Učimo ih kako da podrže, isceljuju, harmonizuju zajednicu i komapniju, da podučavaju druge i da se konstantno razvijaju i da uče.

NLP Institut ZA VAS LIČNO:
Naš najvažniji cilj je da Vas podržavamo u ostvarenju Vaših ličnih i profesionalnih ciljeva. Podstičemo Vas da stvarate više izbora i uspeh u ličnom i profesionalnom životu za sebe i za druge. Izuzetno nam je važno Vaše kompletno dugoročno zadovoljstvo i uspeh, ne da budete bolji od drugih, već da se permanentno razvijate i da svaki dan budete bolji nego što ste bili prethodnog dana i time stvarate sve bolju verziju sebe.

Sa akreditovanim internacionalnim NLP trenerima, garantujemo vrhunski kvalitet treninga koji pospešuju Vaš lični napredak i ohrabruju Vas da dostignete fascinantne ciljeve. Podržavamo Vas da otkrijete svoj potencijal, da ga ciljno razvijate i koristite u skladu sa svojom vizijom kako biste sebe, svoje preduzeće i svoju okolinu učinili uspešnijom i srećnijom.

Svi naši treninzi su tako koncipirani da čak prevazilaze standarde ovih asocijacija i zato smo akreditovani da sertificiramo sa njihovim pečatima, što vašim sertifkatima stečenim kod nas daje internacionalni legitimitet.