premium-edukacije

Želite da od odličnog postanete fenomenalni? Držite do sebe, želite da učite od najboljih, sretnete se i radite sa najvećim svetskim majstorima NLP-a i coachinga?

Mi smo tu za vas. NLP Institut je jedinstven u regionu, ne samo po tome što je prvi već i zato što svojim polaznicima omogućava da u Beogradu pohađaju NLP treninge kod vrhunskih trenera iz celog sveta. Naš tim trenera već godinama čine renomirana svetska imena kao što su: Dr. Stephen Gilligen, Charles Faulkner, Slavica Squire, Lucas Derks, Bernd Isert, Arline Davis, Keith Fail i drugi. Ovi renomirani treneri našim edukacijama daju neuporediv kvalitet.

Možete biti sigurni da ćete, posle ovih edukacija, imati na raspolaganju neverovatno širok raspon različitih tehnika i alata koje vam mogu pomoći da napravite radikalne promene u svom privatnom i profesionalnom životu. Jer su ove edukacije plod ekspertize najboljih na svetu u svojim oblastima.

Premium edukacije su jedinstvena prilika na našim prostorima i u svojoj zemlji, u svom okruženju, imate priliku da sa njima radite i od njih učite i to po najpovoljnijim mogućim cenama. Premium edukacije su biseri u našem programu. To je ekskluzivna mogućnost za vas da se dalje usavršavate na najvišem mogućem nivou, vaša jedinstvena prilika i ove edukacije se ne održavaju kontinuirano. Na vama je izbor da brzo reagujete i kada objavimo edukaciju iskoristite priliku, jer je za ove edukacije broj mesta ograničen, a interesovanje veliko.

Zašto pohađati?

Premium edukacije vam omogućavaju da sretnete i učite od najvećih profesionalaca iz oblasti NLP-a i coachinga i na taj način omogućite sebi da:

 • budete inspirisani, upoznate i primenite efikasne alate za postizanje uspeha i kreativnog života;
 • obogatite vaš repertoar veština;
 • se izdvojite kvalitetom i širinom stečenog znanja i iskustva;
 • postanete još uspešniji;
 • unapredite profesionalne i privatne odnose;
 • dobijete sertifikate potpisane od značajnih imena, što vas može izdvojiti od većine;
 • radite i upoznate se sa renomiranim stručnjacima iz celog sveta i time steknete veliku prednost;
 • ostvarite još bolji i lakši put ka prosperitetu;
 • integrišete različite modele i pristupe u svoj rad i dobijete na širini;
 • izdvojite se širinom stečenog znanja i kompetencijom.

Kome su namenjene Premium edukacije?

Premium edukacije osmišljene su upravo za vas, ako ste:

 • Osoba koja drži do sebe i rado se unapređuje lično;
 • Rukovodilac, menadžer, lider ili trener koji želi da unapredi svoju karijeru;
 • Coach ili konsultat koji želi da razvije svoje veštine i potencijale, dobije mnogo novih alata i ideja i izdvoji se kvalitetom i širinom stečenog znanja i iskustva;
 • NLP Practitioneri i želite da savladate napredne veštine i postanete još uspešniji;
 • Radoznali ste – želite da radite na ličnom razvoju i unapredite profesionalne i privatne odnose.

Trenutno na programu:

Power Relationship Design by Slavica Squire

Ako mislite da je ljubav stvar sudbine, da – ali samo u bajkama. U stvarnom životu ljubav počinje od nas samih, od našeg prihvatanja ko smo mi i ko želimo da budemo. Ljubav je nešto što prvo treba sebi da dozvolimo, da se otvorimo i da u svoj život prizovemo. A onda se ljubav neguje i čuva, u nju … VIŠE O TOME


Prezentacione veštine sa Slavicom Squire

Jeste li spremni da postanete majstor prezentacije i zablistate svojim nastupom pred velikim Ili manjim grupama, na sceni ili na sastanku, pred poznatima ili nepoznatima? Možda se pitate kako, a odgovor na to pitanje daće vam Slavica Squire, u toku dva dana interaktivnog, praktičnog treninga, na kome ćete naučiti ključne stvari za neodoljivo prezentovanje. Zablistajte, utičite inspirišite – ovladajte veštinama fascinantne prezentacije…VIŠE O TOME


Power Life Design by Slavica Squire

Koliko ste puta do sada sebi obećali da ćete nešto promeniti, ali u stvari je sve ostalo po starom? Ili ste poželeli želju, ali se nije ostvarila? Da li se zapravo ostavaruju želje ili ciljevi? Kako da svoju stazu pospemo uspehom? Sada imate priliku da KREIRATE SAMI SVOJU SREĆU I USPEH, na premium edukaciji „Power Life Design“ Slavice Squire, na temu postavljanja i programiranja ciljeva…VIŠE O TOME

Nastavite svoje putovanje…

…Putem izvrsnosti. Iskoristite jedinstvenu priliku da u svojoj zemlji učite od najvećih svetskih imena NLP-a i coachinga i tako se izdvojite svojim znanjem i kompetentnošću.
Pratite nas, i kada objavimo trening iskoristite fenomenalnu mogućnost i prijavite se na office@nlpinstitut.com ili na broj telefona 064 645 1391.

Radujemo vam se od srca!