Dodatne edukacije

dodatne-edukacije

Tematske edukacije

Završili ste NLP Practitioner ili Professional coaching, želite da unapredite svoje veštine i ovladate specifičnim alatima primenjivim u poslovnim i svakodnevnim životnim situacijama? I možda ste sada spremni za nastavak putovanja i novu avanturu u svetu NLP-a i coaching-a?

Ako ste rukovodilac, menadžer, lider ili trener i želite da postanete još uspešniji i unapredite svoju karijeru… Ili ste coach ili konsultant koji želi da razvije svoje veštine i potencijale i izdvoji se kvalitetom i širinom stečenog znanja i iskustva… Ili ste radoznali i želite da radite na ličnom razvoju i unapredite profesionalne i privatne odnose… Onda su Tematske edukacije koje organizujemo u okviru NLP Instituta i Coaching Akademije pravi izbor za vas i daće pečat vašoj profesionalnosti i autentičnosti.
Više o tome

Premium edukacije

Želite da od odličnog postanete fenomenalni? Držite do sebe, želite da učite od najboljih, sretnete se i radite sa najvećim svetskim majstorima NLP-a i coachinga?

Mi smo tu za vas. NLP Institut je jedinstven u regionu, ne samo po tome što je prvi već i zato što svojim polaznicima omogućava da u Beogradu pohađaju NLP treninge kod vrhunskih trenera iz celog sveta. Naš tim trenera već godinama čine renomirana svetska imena kao što su: Dr. Stephen Gilligen, Charles Faulkner, Slavica Squire, Lucas Derks, Bernd Isert, Arline Davis, Keith Fail i drugi. Ovi renomirani treneri našim edukacijama daju neuporediv kvalitet.
Više o tome

NLP for Business

Mi kreiramo i održavamo in-house treninge bazirane na NLP metodologiji, u skladu sa poslovnim potrebama naših klijenata. Imamo primere treninga koje smo već radili, a klijenti nas mogu kontaktirati sa specijalnim zahtevima za trening koje ćemo posebno za njih ispuniti.

NLP Institut je prvi i vodeći Institut u Srbiji za poslovnu NLP edukaciju kojom dostižete ličnu i poslovnu izvrsnost. Kroz jedinstven način podučavanja i kroz bogato iskustvo, naš Institut edukuje rukovodioce, menadžere prodaje, profesionalne komunikatore i pojedince koji su posvećeni ličnom i poslovnom uspehu.
Više o tome