Downloads

 

Postanite uticajni i uspešni uz veštu komunikaciju

Ovaj e-book vam otkriva načine da saznate koji ste komunikativni tip, kako da prepoznate druge i kako da strateški komunicirate u skladu sa tim i dobijete najbolje moguće rezultate. Naučićete kako da pažljivo saslušate sagovornika, na šta treba da obratite pažnju i primetite stvari koje drugi ne primećuju, da se izdvojite iz mase i postanete fantastičan komunikator, zahvaljujući malim tajnama vrhunskih majstora uticaja. Ovaj ebook za vas je pripremila Slavica Squire koja poseduje više od dvadeset godina iskustva u prodaji i koja već 12 godina podučava pojedince i kompanije kako da unaprede komunikacione veštine i postignu uspeh neslućenih razmera. E-book “Vešta komunikacija – ključ uspeha” takođe će vam pomoći da pronađete zajednički jezik čak i sa ljudima sa kojima vam se komunikacija činila nemogućom.

 

 

E-book „Kako privući i zadržati ljubav“ Slavica Squire

Sa ciljem da u svoj život privučete ljubav potreban je ciljani rad na sebi. Upravo zbog toga Slavica Squire vam nudi POTPUNO BESPLATAN e-book “Kako privući i zadržati ljubav” u kom ćete pronaći korisne metode, strategije i vežbe uz koje možete da privučete pravu ljubav u svoj život ili da pređete na viši nivo u partnerskom odnosu.

 

 

NLP vodič za uspeh – „CILJEVI“ Slavice Squire

Šta je potrebno da bi neka vaša želja konačno pretvorila u ostvarljiv cilj, prema kom ćete biti spremni da idete bez obzira na sve prepreke? Ciljevi su omiljena oblast Slavice Squire i zato je za vas kreirala POTPUNO BESPLATAN e-book zahvaljujući kom ćete naučiti kako da pokrenete svoju stvaralačku energiju, programirate neizbežan uspeh i kreirate najbolju verziju svoje budućnosti.

 

 

Promenite život zahvalnošću! – „Dnevnik sreće“ Slavice Squire

Zahvalnost je prečica do srećnijeg života i najednostavniji način da živite radosnije i ispunjenije jeste da je svakoga dana praktikujete. Svakodnevno fokusiranje, od svega par minuta, na ono šta već imate i šta vas već čini srećnima, doneće vam ogroman benefit. Dobra vest je da se zahvalnost može naučiti i postati vaša najkorisnija navika. Zato je Slavica Squire za vas kreirala POTPUNO BESPLATAN „Dnevnik sreće“, koji će vam pomoći da za kratko vreme primetite fantastične promene u svom životu.