ONLINE NLP Starter

Prijavite se!

Sada imate priliku, da gde god da živite, da pohađate najpopularniji trening Slavice Squire NLP Starter™ u potpunosti ONLINE i takođe mogućnost da za to dobijete potvrdu NLP Instituta. Uverite se iz prve ruke zašto je ovaj program prošlo više od 3.000 ljudi, zašto je većina njih NLP Starter™ nazvala najboljom odlukom koju su doneli za sebe, a najčešći komentar bio da im je žao što nisu došli ranije!

Na ONLINE NLP Starteru™ koji je žigom zaštićen autorski program Slavice Squire, učićete uz Slavicu i njen tim, iz video lekcija, obimnog pisanog materijala, Slavicinih live uključenja u zatvorenu Facebook grupu, kao i u šest sati treninga uživo putem Zoom aplikacije, kako jednostavno možete da primenite veoma moćne NLP procese kako biste uspešnije komunicirali sa svojim bližnjima, bili neko ko se fantastično snalazi u svakom poslovnom okruženju i prilagođava se s velikim uspehom svim promenama koje život može da donese.

Zašto pohađati:

Većina ljudi želi da ima više novca, bolji posao, bolji odnos sa partnerom i drugim bliskim ljudima, ali misli da je to stvar sreće koja je rezervisana za malobrojne. Tako gube dragocene godine svog života, ostajući unutar zone poznatog i održavajući status quo.

Ali savremeni svet nikad nije bio dinamičniji i od neprocenjivog značaja za svakog od nas je da se vratimo učenju korisnih veština, ovladamo komunikacionim veštinama do perfekcije, kreiramo jasne i precizne ciljeve za budućnost, naučimo da budemo fleksibilni kada se suočimo sa neočekivanim situacijama koje život nosi i korak po korak gradimo srećnu budućnost za sebe, svoje bližnje, ali i društvo u celini.

Sve to nam omogućava NLP – neuro-lingvističko programiranje. Reč je o esenciji naučnih otkrića nekih od najeminentnijih psihologa, sociologa i psihijatara prošlog i ovog novog veka, koji su izučavali uspešne ljude i modelovali njihovo ponašanje u metodologiju primenjivu u svim oblastima života. Drugim rečima, NLP je nauka o uspehu, a s obzirom na to da je Slavica u svoje NLP edukacije utkala i mnoga srodna naučna i praktična znanja o umetnosti ispunjenog življenja, naši polaznici su je nazvali Naukom Ličnog Prosperiteta, autentičnom, modernom i obogaćenom verzijom NLP-a.

ONLINE NLP Starter™ sa Slavicom Squire predstavlja sistematizovana znanja, tehnike, alati i vežbe iz ove oblasti, praktično osmišljene tako da sve što naučite, možete odmah i da primenjujete i to u svim oblastima života – od unapređivanja komunikacije sa svojom decom, do boljeg odnosa sa klijentima, kolegama i saradnicima na poslu.

Šta ćete naučiti:

 • Kako da uspostavite odličnu komunikaciju sa različitim tipovima ljudi;
 • Kako da pravilno postavite ciljeve i pretvorite ih u svoju realnost;
 • Da dovedete sebe u stanje maksimalne koncentracije i opuštenosti kad god to poželite;
 • Primenu veština NLP-a u prodaji, marketingu, rešavanju konflikata, pregovaranju…
 • Razumevanje različitih stilova razmišljanja odnosno mozgovne jezike;
 • Kako da maksimalno koristite snagu i sposobnost vašeg uma i sve resurse koje posedujete;
 • Izoštrite i optimalno koristite svoju moć zapažanja i još mnogo toga.

Vaša investicija je 98 evra


Svi polaznici koji ispune uslove stiču potvrdu o uspešno završenom programu uz koju mogu da nastave edukaciju na NLP Practitioner-u NLP Instituta.

ONLINE NLP Starter™

 • Mesto:ZOOM i Online
 • Početak treninga:27. 8. 2021
 • TrenerSlavica Squire
 • DostupnostIma Mesta