ONLINE NLP Starter

Prijavite se!

Sada imate priliku, da gde god da živite, da pohađate najpopularniji trening Slavice Squire NLP Starter™ u potpunosti ONLINE i takođe mogućnost da za to dobijete potvrdu NLP Instituta. Uverite se iz prve ruke zašto je ovaj program prošlo više od 3.000 ljudi, zašto je većina njih NLP Starter™ nazvala najboljom odlukom koju su doneli za sebe, a najčešći komentar bio da im je žao što nisu došli ranije!

Na ONLINE NLP Starteru™ koji je žigom zaštićen autorski program Slavice Squire, učićete uz Slavicu i njen tim, iz video lekcija, obimnog pisanog materijala, Slavicinih live uključenja u zatvorenu Facebook grupu, kao i u šest sati treninga uživo putem Zoom aplikacije, kako jednostavno možete da primenite veoma moćne NLP procese kako biste uspešnije komunicirali sa svojim bližnjima, bili neko ko se fantastično snalazi u svakom poslovnom okruženju i prilagođava se s velikim uspehom svim promenama koje život može da donese.

Zašto pohađati:

Većina ljudi želi da ima više novca, bolji posao, bolji odnos sa partnerom i drugim bliskim ljudima, ali misli da je to stvar sreće koja je rezervisana za malobrojne. Tako gube dragocene godine svog života, ostajući unutar zone poznatog i održavajući status quo.

Ali savremeni svet nikad nije bio dinamičniji i od neprocenjivog značaja za svakog od nas je da se vratimo učenju korisnih veština, ovladamo komunikacionim veštinama do perfekcije, kreiramo jasne i precizne ciljeve za budućnost, naučimo da budemo fleksibilni kada se suočimo sa neočekivanim situacijama koje život nosi i korak po korak gradimo srećnu budućnost za sebe, svoje bližnje, ali i društvo u celini.

Sve to nam omogućava NLP – neuro-lingvističko programiranje. Reč je o esenciji naučnih otkrića nekih od najeminentnijih psihologa, sociologa i psihijatara prošlog i ovog novog veka, koji su izučavali uspešne ljude i modelovali njihovo ponašanje u metodologiju primenjivu u svim oblastima života. Drugim rečima, NLP je nauka o uspehu, a s obzirom na to da je Slavica u svoje NLP edukacije utkala i mnoga srodna naučna i praktična znanja o umetnosti ispunjenog življenja, naši polaznici su je nazvali Naukom Ličnog Prosperiteta, autentičnom, modernom i obogaćenom verzijom NLP-a.

ONLINE NLP Starter™ sa Slavicom Squire predstavlja sistematizovana znanja, tehnike, alati i vežbe iz ove oblasti, praktično osmišljene tako da sve što naučite, možete odmah i da primenjujete i to u svim oblastima života – od unapređivanja komunikacije sa svojom decom, do boljeg odnosa sa klijentima, kolegama i saradnicima na poslu.

Šta ćete naučiti:

  • Kako da uspostavite odličnu komunikaciju sa različitim tipovima ljudi;
  • Kako da pravilno postavite ciljeve i pretvorite ih u svoju realnost;
  • Primenu veština NLP-a u prodaji, marketingu, rešavanju konflikata, pregovaranju…
  • Razumevanje različitih stilova razmišljanja odnosno mozgovne jezike;
  • Kako da maksimalno koristite snagu i sposobnost vašeg uma i sve resurse koje posedujete;
  • Izoštrite i optimalno koristite svoju moć zapažanja i još mnogo toga.

Nakon što evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam mail potvrdu, a već 16. februara u vaše sanduče stići će detaljno uputstvo o online programu koji ste uplatili kao i načinu kako da se priključite zatvorenoj Facebook grupi.

Prva lekcija Online NLP Startera biće dostupna u podne 18. februara.

VAŽNO! Program uključuje 6 sati programa uživo putem aplikacije Zoom (2 termina po 3h) i prisustvo na na oba termina je obavezno a mi ćemo vas blagovremeno obavestiti o terminima.

Finalnu potvrdu Vaših Zoom termina kao i sve informacije o pristupu grupi dobijate po uplati.

Vaša investicija je 98 evra


Svi polaznici koji ispune uslove stiču potvrdu o uspešno završenom programu uz koju mogu da nastave edukaciju na NLP Practitioner-u NLP Instituta.

ONLINE NLP Starter™

  • Mesto:ZOOM i Online
  • Početak treninga:18. 2. 2022.
  • TrenerSlavica Squire
  • DostupnostIma Mesta