Zakoračite u život koji sanjate

Zakoračite u život koji sanjate

Prvi NLP Starter održala sam, pre deset godina, 2006. godine…Tada mi se ostvario dugododišnji san i od sreće i uzbuđenja rasplakala sam se tada pred polaznicima. Godinama pre toga u svom umu kreirala sam tu sliku koju sam tada ispred sebe videla kao prvi licencirani NLP trener u Srbiji – učionicu ispunjenu mojim polaznicima. Tu sam viziju ispunila, ostvarila i potvrdila da zaista ko u čuda veruje, taj čuda i stvara. Danas, posle deset godina od osnivanja prvog NLP Instituta, svaki put mi se srce istopi od miline kada uđem u učionicu punu Startera. A ovog puta je bilo nezaboravno, 160 divnih ljudi, dva termina i fenomenalna atmosfera… A ja se zaista osećam blagoslovena svojim poslom, timom i polaznicima.

Ovogodišnji NLP Starter, prvi modul NLP Practitioner edukacije, održala sam prošlog vikenda u Beogradu, a zbog velikog interesovanja napravili smo još jedan termin, i tako u četiri dana imali 160 polaznika. Divno je saznanje da 160 ljudi želi da krene ka ostvarenju svojih snova i da na tom putu bira mene za učitelja. Predivni dani sa novim ljudima, koji su odlučili da ja budem podrška na njihovom putu promene… Zahvalna sam do neba dragim polaznicima, mom timu, ali i sebi, jer sam se usudila da pratim svoju viziju i ostvarim svoju svrhu!

starter-2

Moji milii polaznici naučili su kako da doprinesu sopstvenoj sreći i kako bi NLP mogao da im bude koristan da istraju u svojim ciljevima i prepoznaju svoje prednosti i potencijale. Kako da prevaziđu poteškoće i uz veštine NLP-a izađu lakše iz problema i izazovnih situacija. Novostečena znanja će im svakodnevno koristiti u uspešnom vođenju kompanija, timova, motivisanju saradnika, odnosu sa klijentima, kolegama i porodicom, kao i u prepoznavanju sopstvenih mogućnosti da postanu bolja verzija sebe.

Ovaj dvodnevni trening sam dizajnirala za ljude koji žele da upoznaju NLP iz prve ruke. Stalno ga unapređujem novim znanjima i inovacijama, i zato ima odličnu reputaciju. I ovoga puta su se polaznici iskustveno upoznali sa NLP metodologijom, kroz teoriju, vežbe, druženje i pozitivnu energiju i poneli sa sobom uvide kako NLP zaista može da im bude koristan u svakodnevnom životu i kako uz pomoć različitih tehnika mogu da unaprede svoj život i žive srećnije i zadovoljnije. S obzirom na to da je NLP Starter jedan od onih treninga koji je za mnoge prethodne polaznike bio velika životna prekretnica, glas o kvalitetu naših treninga se brzo širi, a naše grupe su sve veće i veće, sa predivnim ljudima koji se odlučuju baš za naše edukacije, što našim edukacijama daje posebnu čar šarolikosti. Uživam u svakom trenutku treninga, jer tako ostvarujem svoju misiju – da budem podrška i inspiracija da moji polaznici ostvare svoje snove.

starter-3

Možda i vi želite da konačno živite uspešni, srećni, ostvareni na poslovnom planu i uz to budete podrška vašoj porodici? Napravite sledeći korak baš sada i prijavite se na NLP Practitioner edukaciju. U toku je naša fenomenalna martovska ponuda koja traje do 25.03. 2016. godine, iskoristite ovu neverovatnu priliku da osvojite besplatan NLP Master trening u vrednosti od 1897 eura.

Vrata našeg NLP Instituta na čelu sa mnom, uvek su otvorena za vas koji ste svesni da ste jedino vi odgovorni za svoj život, da je ključ u vašim rukama, i da ulaganjem u sebe možete da iskoristite svoj potencijal na najbolji mogući način. A kada jednom donesete odluku da od ovog trenutka, bez obzira na životnu situaciju u kojoj se nalazite, kažete DA ispunjenijem životu, onda ste napravili prvi i odlučujući korak ka tom cilju. Čvrsta odluka sama otvara nova vrata do puta pozitivne promene. Šta vas sprečava da upravo sada zakoračite u život koji sanjate?

Za prijave nam pišite OVDE ili nam se javite na telefon 064 64 51 398.

Od srca vam se radujem,
Slavica Squire, prvi NLP Master Trainer i Master Coach u Srbiji, osnivač NLP Instituta, autor bestselera „U svakom uspehu mirođija“