Sold out trend se nastavlja

Sold out trend se nastavlja

Ova godina je započela predivno i izuzetno produktivno za ceo naš tim.

Vredno i posvećeno smo radili kako bismo dotakli vaša srca i pokrenuli vas na progres i pokazali vam da je život ispunjen duhovnim i materijalnim blagostanjem moguć i za vas!

U januaru smo za vas pripremili super koristan ebook na temu „Vešta komunikacija – ključ uspeha“ koji možete potpuno besplatno preuzeti i uveriti se u efikasnost ponuđenog sadržaja.

U prvom mesecu ove godine Slavica Squire je posetila najuticajniji Business Mastery trening kod Tony Robbinsa koji je u duh našeg tima uneo nove ideje, novu energiju i gde smo naučili dosta korisnih stvari, a sve u cilju da postanemo još bolji, da budemo još bliži vama, da pozitivno utičemo na što veći broj vas i budemo vam podrška na putu preporoda.

Višo o tome šta je Slavica sve na ovom treningu naučila, donela u Srbiju i vama učinila dostupnim saznajte u njenom tekstu OVDE.

Trud i rad se uvek isplati, a naš se pokazao već rasprodatim mestima za NLP Starter trening sa Slavicom Squire koji se održava sada 4. i 5. marta.

Ovo je jasan pokazatelj efikasnosti i korisnosti našeg specifičnog pristupa podučavanja ove metode koja je mnogim našim polaznicima učinila život lepšim, jer su postigli svoje ciljeve, unapredili svoju komunikaciju, svoje potencijale izneli na videlo i uspeli da žive život onakav kakav su oduvek sanjali, uspešan i ispunjen.
Pozivamo i vas da se lično uverite u snažne efekte, da isprobate moćne alate i ovladate izuzetnim veštinama na sledećem NLP Starter treningu na jesen, u Beogradu 16. i 17. 09. i u Novom Sadu 31.09. i 01.10. Dopustite sebi promenu kakvu zaslužujete i uz podršku prvog i najiskusnijeg NLP Master Trenera na našim prostorima Slavice Squire, dozvolite sebi uspeh o kojem maštate i koji zaslužujete.
Bukirajte svoje mesto na NLP Starter treningu ili se oprobajte u veštinama coachinga, koje vam donose zagarantovani uspeh. Otkrijte svoje “slabe tačne” i prevaziđite ih, oslobodite svoje talente, stavite ih u pogon, kreirajte primamljivu i inspirativnu budućnost i živite je… Postanite i vi motivacija drugima, uzor, kvalitetna podrška, budite Profesionalni Coach koji će svojim ličnim primerom pokazati da su čuda moguća. Oprobajte se u ovoj plemenitoj profesiji budućnosti na Coaching Starter treningu koji se održava 01. i 02. aprila u Beogradu. Naučite ove vrhunske veštine od Slavice Squire koja će vam nesebično dati sve ono što je dugi niz godina učila po celom svetu, lično iskusila kroz njenu životnu priču i kroz dugogdišnje iskustvo u radu sa klijentima.
Imate priliku sada! Ugrabite je i prijavite se na office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 398!
Vaša hrabrost za novo biće nagrađena zagarantovanim uspehom!
Dobro nam došli!