Sećanje na budućnost

Sećanje na budućnost

Kako biste reagovali kad bi vam neko rekao da možete na trenutak da skoknete u budućnost i zavirite u vaš prekrasan život? Život u kome živite svoje snove, srećni, ispunjeni, zadovoljni, okruženi onima koje volite i koji vas vole. Život koji ste vi izabrali osluškujući, uvažavajući želje svoga srca i svoje duše. Život koji ste sebi nekada davno zabranili inficirani uticajem svih onih koji ni sami ne žive ispunjene i srećne živote, onih koji su se isto kao i vi u jednom trenutki odrekli sebe i svojih snova. Jer zaboga, odakle nam uopšte pravo da sanjamo i odakle nam uopšte ideja da možemo da živimo od posla koji volimo ili imamo nekog sa kim možemo biti srećni ceo život.

To je priviligeji samo nekih tamo, retkih…

Naši polaznici su na 5. modulu NLP Practitioner edukacije hrabro i sa puno poverenja rekli DA svom životu, svesni da je to priveligija svih nas, usudili su se da budno sanjaju, da sami kreiraju svoju sreću i svoj uspeh i da budu lideri svog života.

Dva dana treninga uz podršku, pozitivan uticaj, veru i ohrabrenje Slavica Squire, prvog NLP Mastera & Trainer Coacha u Srbiji i njenog tima su naučili i iskusili tehnike kako da svoje želje pretvore u motivišuće ciljeve, pravilno ih postave, prate i realizuju i da ih nikad ne ispuštaju iz vidi. Kako da sebe i svoje saradnike programiraju na uspeh, prevaziđu svoje granice, razviju svoju kreativnost, kreiraju moćnu mrežu podrške. Kako da budu veliki vizionari koji svojim delima i življenjem daju primer i ostavljaju zapis svojoj deci, prijateljima, partnerima, saradnicima, kolegama i svim drugim ljudima. Postali su svesni da je nemoguće moguće i da je uspešan i srećan život njihov izbor i priveligeja svih nas.

Biti deo ove predivine i pozitivne atosmfere je bila naša priveligija i radost jer to je naša misija i svrha da pomognemo i podržimo druge da otključaju svoje potencijale, otvore vrata čarobnih mogućnosti i sa uzdignutom glavom, verom i ljubavlju, hrabro zakorače kroz njih.

Odvažite se i donesite odluku da ćete sledeće godine u ovo vreme biti najbolja verzija sebe koja živi život po sopstvenim merilima. Krenite u akciju danas i započnite svoju promenu na NLP Starter treningu.

Prijavite sa na milana@nlpinstitut.com ili putem telefona 064 6451 398.

Dobro nam došli!