Power Life Design by Slavica Squire

Prijavite se!

Podesite na uspeh

Koliko ste puta do sada sebi obećali da ćete nešto promeniti, ali ustvari je sve ostalo po starom? Ili ste poželeli da ostvarite neki svoj cilj, ali to se nije desilo? Kako se zapravo ostavaruju želje i ciljevi? Kako da svoju stazu pospete uspehom?

Sada imate mogućnost da KREIRATE SAMI SVOJU SREĆU I USPEH, jer Slavica Squire organizuje svoju najbolju autorsku edukaciju na temu postavljanja, programiranja i ostvarenja ciljeva. Pozivamo vas da budete sa nama i da uz izvanrednu podršku najiskusnijeg trenera na ovim prostorima pokrenete svoju stvaralačku energiju, da probudite potencijale koje posedujete, a možda ih niste još ni svesni.

Dođite da sami kreirate svoj uspeh i naučite metode proverene u praksi koje su izvedene kako esencija Nauke Ličnog Prosperiteta, a kojima možete postići životne i poslovne ciljeve lakše i brže nego ikada. Više nema izgovora kada vam nešto ne pođe za rukom. Preuzmite sopstveni život u svoje ruke, ne dozvolite da drugi upravljaju vama, već sami usmerite sebe u bolje sutra.

Iskoristite ovau izuzetnu edukaciju da se podesite na uspeh. Naučićete kako, korak po korak da kreirate, planirate, a zatim i programirate neizbežno ostvarenje svojih ciljeva. Slavica će vas inspirisati da svakim danom radite na sebi i postajete sve bolja verzija sebe.

Edukacija je nije namenjena samo našim polaznicima koji su već svedoci fascinantnog napretka, već je namenjena svima onima koji žele da zablistaju na poslovnom i privatnom planu.

Blagodeti ove edukacije:

  • Rasplamsajte entuzijazam u sebi!

Naučićete kako da ciljano utičete na svoje emocije i da razvijete više samopouzdanja, optimizma i entuzijazma iz koga proizlazi nezaustaviva energija koja vas vodi ka uspehu.

  • Iskoristite moć jasnih vizija!

Bićete inspirisani veličanstvenim pričama o uspehu, i dobićete konkretne alate kako biste i ostvarivali svoje vizije ispunjeni hrabrošću, snagom, energijom i radošću.

  • Kreirajte moćnu mrežu podrške!

Ljudi koji vas okružuju su odlučujući! Znaćete kako da okupite podržavajuće ljude oko sebe koji će vas motivisati na velika postignuća.

Kada prođete kroz ovaj program, shvatićete se da samo vi kreirate svoj uspeh i da samo od vas zavisi da li će se neke stvari u vašem životu promeniti na bolje. Zamislite već sada kako će vaš život izgledati kada postanete najbolja vezija sebe, jer ćete imati alat i umećete da manifestujete svoje najneverovatnije vizije.

Uzmite svoju sudbinu u svoje ruke i zapamtite, kormilom upravljate samo vi.

Program ove premium edukacije je kreirala i vodi Slavica Squire – prvi akreditovani NLP trener i edukator za coaching u Srbiji. Ona je osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije na našim prostorima. Autor je prve knjige na našem jeziku o Nauci Ličnog Prosperiteta ”NLP u svakom uspehu mirođija” u kojoj vas korak po korak uči kako da kreirate svoj uspeh. A njena druga knjiga ”Najbolja osveta od svih je SREĆA” upravo je najprodavanija knjiga kod nas.

Investirajte u sebe

Vaša investicija iznosi 98 evra.


Edukacija traje dva dana od 9.00h do 16.00h.

Broj mesta je ograničen! Rezervišite svoje mesto odmah na 064 64 51 400 ili ovde.

Radujemo vam se!

Power Life Design

  • MestoZOOM
  • Datum11. i 12. 12. 2021.
  • TrenerSlavica Squire
  • DostupnostIma Mesta