Prava osoba na pravom mestu

Prava osoba na pravom mestu

Zamislite na trenutak poslovni aspekt svog života… I pomislite na sve one ljudi koji vas apsolutno dovode do ludila i sa kojima se nikako ne razumete… Kako bi bilo kad bi vam pošlo za rukom da vaša komunikacija dostigne nivo perfekcije, vaš uticaj bude neprikosnoven, mogućnost izbora veća, da u svakom momentu znate kako da motivišete sebe i druge i postignete visok nivo fleksibilnosti u razmišljanju i delovanju.

“Ono što nas iritira u vezi sa drugim ljudima, može nas odvesti boljem razumevanju nas samih.” – Carl Jung

Na četvrtom modulu NLP Master edukacije naši polaznici su se na višem nivou bavili metaprogramima – obrascima koje koristimo sistematski i po navici i obično ih ne preispitujemo ako nas dobro služe. Možemo ih nazvati i našim obrascima ponašanja. Nastali su na temelju naših uverenja i vrednost a znati ih prepoznati prvo kod sebe, a zatim kod drugih predstavlja pravo blago.

Naši polaznici su tokom dva dana interaktivnog treninga uz podršku Katarine Džoković, NLP Trenera&Coach naučili kako da otkriju ove obrasce postavljanjem specifičnih pitanja, kako da motivišu svoj tim, kako da korisno primene metaprograme prilikom pregovaranja, kako da komuniciraju strateški, postignu veću fleksibilnost u razumevanju i delovanju, kako da nađu idealan posao za sebe kao i odgovarajuće ljude za određena radna mesta.

Svi oni koji su radili Identity Compass, inovantivni alat za selekciju zaposlenih i merenje preference u razmišljanju u poslovnom kontekstu, dobili su i značajan uvid u lične razvojne teme na kojima mogu raditi tokom Master edukacije i tako postići izuzetne rezultate.

Zahvalni smo našim polaznicima na predivnoj energiji i poverenju. Presrećni smo jer smo svedoci fenomenalnih promena u njihovim životima.

Kako kod vas stoje stvari?

Možete i dalje da dovodite sebe do ludila i vodite razgovore koji nemaju nikakvog smisla, sedite na radnom mestu koje vam ne odgovara, da iznova i iznova zapošljavate nove ljude koji nisu ono što tražite iako imaju kompetence… A, možete i da gradite odnose ispunjene uzajamnim poštovanjem i uvažavanjem, da povećate svoj uticaj, da vaša komunikacija dostigne nivo majstorstva, radite posao koji vas ispunjava i motiviše i izaberete odgovarajuće i prave ljude za određena radna mesta.

Zanima Vas kako?

Pozovite nas i raspitajte se na 064/6451 398 ili nam pišite na mail office@nlpinstitut.com i rado ćemo vam dati informacije koje vam mogu biti veoma korisne da već danas zakoračite u svoj novi uticajni život.

Tu smo za vas!