Pokrenite svoj pozitivni uticaj!

Pokrenite svoj pozitivni uticaj!

Možda vam se nekada desilo da ste bili na sastanku gde niste dobili potrebne informacije od sagovornika ili vi njemu niste pružili precizne informacije. Verovatno ste bili u prilici da na pitanje koje postavite ne dobijete odgovor? Ili nekada postavljeno pitanje ne razumete baš najjasnije. Dok čitate ova pitanja, možda vam kroz glavu prolaze razne situacije u kojima ste se osećali neshvaćeno ili druge niste baš najbolje razumeli. Zamislite da je to neko vama drag: prijatelj, kolega, roditelji, deca?

Takođe, sigurno se ponekad ponašate ili koristite obrazac ponašanja koji vam se ne sviđa, nešto čega ste svesni? Možda pokušavate već duže vreme to da promenite i ne polazi vam za rukom?

Fantastična grupa polaznika 3. modula naše sertifikacione edukacije NLP Practitioner-a, uz podršku NLP trenera i coach-a, Katarine Džoković, imala je mogućnost da osvesti sve situacije u kojima su se našli i bili neshvaćeni i da u budućnosti te situacije zameni željenim. Kroz ovaj modul, razumeli su moć precizno postavljenih pitanja, koja u nekim situacijama mogu osvestiti i pokrenuti druge ljude na razmišljanje, shvatanje i pronalaženje rešenja za određene probleme. Posvećenost u radu dovela je njihovu moć zapažanja i slušanja do umetnosti, što ih je učinilo veštijim u shvatanju sagovornika. Grupa polaznika koju čine lekari, direktori, menadžeri, prodavci, roditelji, osvestili su moć postavljanja preciznih pitanja, koja im je dala ključne tehnike da postanu još uspešniji i bolji, kako u svom profesionalnom, tako i u ličnom rastu i progresu.

Najvažniji uvid bila je moć govora i svest o tome koliko naše reči mogu pozitivno uticati na ljude u okruženju, kao i lični primer na kome svojom promenom možemo podstaknuti i druge da se pokrenu i ostvare svoje ciljeve. Dobijajući precizna pitanja, polaznici su mogli da osveste svoje nekorisne obrasce ponašanja, sve ono čega su svesni, a možda do sada nisu našli pravi način da zamene korisnim i da ih kroz praktične vežbe, metode i NLP tehnike zamene korisnim, kako bi u budućnosti postizali bolje rezultate i ostvarivali svoje ciljeve.

Voleli bismo da saznamo da li i vi imate neki model ponašanja koji vam nije koristan? Ili biste voleli da u budućnosti vodite uspešnije sastanke, razgovore, budete bolji prodavac ili neko ko pomaže ljudima da osveste i ostvare najlepše snove i ciljeve? Možda možete baš ovu priliku da iskoristite i prijavite se na office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na broj 064/6451391.

Tu smo da vas naučimo i ohrabrimo!

Dobro došli!