POKLON – prezentacione veštine sa Slavicom Squire

POKLON – prezentacione veštine sa Slavicom Squire

Postanite Master sopstvenog života i ujedno inspiracija drugima.

U duhu našeg novogodišnjeg obećanja povodom desetogodišnjice NLP Instituta, spremili smo vam fenomenalnu akciju: uplatom NLP Master edukacije do 13.05.2016. godine, BESPLATNO dobijate ekskluzivan trening, iz paketa naših Premium edukacija: NLP prezentacione veštine sa Slavicom Squire!

Ukoliko ste završili NLP Practitioner i želite da nastavite NLP putem, i da, uz podršku najiskusnijih trenera, dobijete praktično znanje koje ćete na samim treninzima uvežbavati, iskristalisati, usavršiti i na kraju integrisati tako da NLP postane vaš svakodnevni alat za srećniji i uspešniji život – NLP Master u okviru NLP Instituta pravo je mesto za vas. I to ne samo zato što je kod nas kvalitet edukacija najbolji, jer smo prvi, ili zato što smo već deset godina tu sa vama i uz vas. Nama je stalo da vas naučimo kako, a ne samo šta. Nama je stalo da zajedno sa vama učinimo okruženje boljim, da inspirišemo i ohrabrimo ljude da ostvare svoje snove.

A svaki Master želi da svoj uspeh predstavi svetu, pa i vi, zar ne? Kako bi bilo kada biste uz sva korisna NLP znanja ovladali i veštinama uticajne prezentacije?

Iskoristite našu rođendansku ponudu – uplatom NLP Master edukacije, dobijate BESPLATNO trening NLP prezentacione veštine sa Slavicom Squire (čija je regularna cena 256€). Ako se ovog proleća ne usudite da postanete masteri svoje sreće i uspeha, zapitajte se onda kog ćete to tačno proleća da uradite? A možda je pravi trenutak baš sada, ko zna.

Prijave možete izvršiti na milana@nlpinstitut.com ili na telefon 064 64 51 398.

Čekamo vas i radujemo vam se!