Masteri, čestitamo!

Masteri, čestitamo!

Sertifikacija naših polaznika je uvek povod za radost, naročito kada je u pitanju „masterifikacija“. Naši, šesnaesti po redu Masteri stigli su do poslednjeg modula i fantastičnim prezentacijama predstavili svoje Master radove.

Vikend je protekao u fenomenalnoj atmosferi, a svi polaznici predstavili su svoj Master rad – svoju ličnu temu kojom su se bavili od početka edukacije i na kojoj su radili, na koju su primenjivali NLP tehnike, znanja i veštine, u cilju unapređenja ili ostvarenja zamišljenog. Masteri su proveli šest meseci radeći na sebi i edukujući se, priveli ovaj nivo usavršavanja kraju i iz njihovih prezentacija mogao se uvideti značaj koji je NLP imao na njihov privatni i poslovni život. Za dva dana mogli smo čuti četrdeset uspešnih priča ljudi koji su integrisali NLP znanja i veštine i svako za sebe, ostvarili neki svoj važan cilj, neki čak i životni san.

Možda ste i vi na prekretnici da nastavite svojim NLP putem? Možda je sada pravi trenutak za NLP Master, ko zna. Mi smo uvek tu kao vaša podrška i imamo za vas fantastičnu akciju: sada uplatom NLP Master edukacije, dobijate BESPLATNO trening NLP prezentacione veštine sa Slavicom Squire (čija je regularna cena 256€). Postanite masteri svoje sreće i uspeha, prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili na telefon 064 64 51 398.

Čekamo vas i radujemo vam se, a svim sertifikovanim polaznicima još jednom od srca čestitamo.