Koje su vaše granice?

Koje su vaše granice?

Možda ste i vi nekada bili u životnoj fazi kada ste želeli nešto novo? Verujemo da su se u vašem umu stvarale nove kreativne ideje, novi planovi i ciljevi? Sigurno ste nekada u pauzi na poslu, dok vozite auto ili odmarate u svom domu postavili sebi pitanje: Šta je to što bi moglo biti drugačije? Čega biste voleli da imate više u životu? Koja je vaša lista prioriteta i na šta prvo obratiti pažnju? Zašto uopšte nešto radite i zašto je vama to važno?

Šta vam je to potrebno da nastavite dalje? Da naprative prvi korak ka ostvarenju tih ciljeva, kako da ostanete uporni i istrajni do kraja? Koji vam je motiv potreban da vas kao neka pokretačka sila gura napred? U šta verujete i za šta ste spremni da u pogon pustite svoje potencijale i talente? Kakvu predstavu imate o sebi i šta vas to vodi kroz život?

To je bila tema predavanja 5. modula NLP Practitioner treninga koji je održan u Novom Sadu, gde je naš fenomenalni Dragoljub Matić – Profa svojim znanjem i energijom pokrenuo naše polaznike na razmišljanje i uvide u njihova lična uverenja i vrednosti. Koja su to uverenja duboko utemeljena u njihovim umovima i mislima koja se stalno ponavljaju i vrte u krug. Kako da u tom krugu prepoznaju nekorisna i transformišu ih u korisna uverenja, na koji tačno način da shvate šta je njima lično važno, kako da se ponašaju i žive u skladu sa svojim novim vrednostima. Gde je fokusirana njihova pažnja, koja predstavlja osnovnu hranu za njihove vrednosti, jer ono što je u fokusu, od neverovatnog je značaja za naše živote.

Pitam se kako bi bilo za vas da se i vi upoznate sa ovim saznanjima, kako da ih praktično primenite i na taj način pretvorite svoje živote u avanture vredne življenja, da u sebi pronađete pokretačku energiju, koja će vas motivisati da idete napred, da ostvarujete i svoje najluđe snove. Da sagledate život iz novog ugla i sve ono što ste nekada podrazumevali osvestite, kako bi već danas bili srećniji, radosniji i uspešniji, jer ne morate čekati neka bolja vremena, lepše dane, neke naredne godine da biste bili srećni. To možete već sada! Naučite kako danas da budete srećni!

Otkrijmo zajedno šta je to što vas ograničava i koči, oslobodimo se raznih barijera i kočnica, svega što vas sputava. Budite pozitivna promena koja i drugima može biti vetar u leđa i podrška.

Jer jedine granice koje imate, jesu one u koje verujete!

Pomerite svoje granice, ostvarite sve što zamislite i poželite, prijavite se na prvi NLP dvodnevni trening sa Slavicom Squire NLP Starter na mail office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064/6451 398. Jer smo tu za vas!

Čekamo vas raširenih ruku i otvorenog srca!

Prijavi se danas!

Dobro nam došli!