Marina Mlađenović

Marina Mlađenović

Ponosna sam, srećna i zahvalna sebi što sam odlučila da prođem kroz iskustvo edukacije na NLP Institutu Slavice Squire. Posebno sam zahvalna trenerima koji su beskrajno nesebično delili sa nama svoja znanja i iskustva, pružili nam podršku i probudili u nama veru da možemo i da zaslužujemo i da zapravo dugujemo sebi da ostvarimo svoje... Saznaj više »

Ljiljana Vučković

Ljiljana Vučković

Ako želite da budete bolji čovek, da podržavate druge, budete inicijator promena, da vas ljudi vole i cene tako što ćete zračiti pozitivnom energijom, motivacijom i uspehom, onda se opredelite za NLP Institut Slavice Squire, koji će vam pomoći da ostvarite svoje snove i osvojite svoj Mont Everest!... Saznaj više »

Branislav Anđelić

Branislav Anđelić

Na NLP Starter edukaciji na NLP Institutu Slavice Squire sjajno sam se proveo i za kratko vreme, spoznao i kategorizovao neke stvari, a takođe i upoznao nove ljude. Naučio sam mogo o sebi i o drugim ljudima, što će mi značiti u ostvarivanju privatnih i poslovnih ciljeva.... Saznaj više »

Dr Igor Stamenković

Dr Igor Stamenković

Do sada je prošlo 31 godina kako se školujem, radim na sebi, pohađam kurseve, seminare i treninge. Ne postoji škola ili predmet i nema te naučne discipline i oblasti koja je uspela toliko da promeni moj život na bolje i pomogne mi da postanem bolja osoba (obrazovanija) kao što je to uspeo NLP Institut svojim... Saznaj više »

Jasminka Grunčić

Jasminka Grunčić

Sa NLP-om sam dobila alat da ižbrusim dijamante i dragocenosti svakodnevnice. Moji dani su kao smaragd, rubin, dijamant i safir. Sa NLP-om sam vratila osmeh na lice. Hvala Vam!!!... Saznaj više »