46. Sertifikacija NLP Practitionera: Bravo!

46. Sertifikacija NLP Practitionera: Bravo!

Prošli vikend je, za nas, bio ispunjen srećom, uspehom i zadovoljstvom! Naša, 46 grupa po redu, NLP Practitionera, sertifikovana je po uspešnom završetku svoje edukacije. Svim polaznicima od srca čestitamo!

Naši Practitioneri prvog dana svoje sertifikacije integrisali su svoja naučena znanja, dok su drugog dana, kroz kraću prezentaciju, predstavili uticaj i lični pečat NLP edukacije na njihov život. Nove ideje, osmišljeni ciljevi, jasne vizije samo su neke od stvari koje su naši sertifikovani polaznici poneli sa ove edukacije. Mnogi od njih smatraju da je ovo samo početak njihovog NLP putovanja.

NLP Practitioner kao sertifikacioni program interaktivne edukacije verovatno je danas najnaprednija i najsveobuhvatnija aktivnost za razvoj ličnosti dostupna uopšte. Pošto se radi o veštini, polaznici su kroz ceo NLP trening prolazili kroz lično iskustvo, nezamenjivo u učenju ovih tehnika i sticanju veštine.

Mnogi od sertifikovanih Practitionera nastaviće svoje NLP putovanje. Možda je i vama baš sada došlo vreme za NLP Master? Mi smo uvek tu kao vaša podrška i imamo za vas fantastičnu akciju: sada uplatom NLP Master edukacije, dobijate BESPLATNO trening NLP prezentacione veštine sa Slavicom Squire (čija je regularna cena 256€). Postanite masteri svog života, prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili na telefon 064 64 51 398.

Čekamo vas i radujemo vam se, a svim sertifikovanim polaznicima još jednom od srca čestitamo.