Zaslužna za uspeh – DAMA 2015

Zaslužna za uspeh – DAMA 2015

Sinoć, 21. aprila 2015. u vili Jelena u Beogradu, pod pokroviteljstvom organizacije Eventus team, održana je internacionalna manifestacija: Oskar popularnosti „DAMA“ koja predstavlja godišnju dodelu priznanja najuspešnijim ženama iz različitih sfera života. Ova manifestacija započela je svoj uzbudljiv život 2014. godine imajući čast da svoju nagradu dodeli nekim od prominentnih dama domaće scene kao što su: glumice Tanja Bošković i Ljiljana Stjepanović, novinarka Tatjana Vojtehovski, fondacija Ana i Vlade Divac i mnogi drugi.

Ove godine društvu nominovanih dama koje čine: Milena Dravić, Vesna Dedić, Mira Adanja-Polak, Ivana Španović, Olivera Katarina i druge, pridružuje se Slavica Squire, potpredsednik European Coaching Association – ECA, osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije na našim prostorima i bestseler autor.

Dodelu nagrade publike i medija za rad, doprinos i stvaralaštvo 2014/2015 Slavici Squire propratio je veliki broj ličnosti sa javne scene kao i njen dugogodišnji doprinos biznisu, nauci, kulturi i komunikaciji ali i reči uz koje se Slavica zahvalila svojim polaznicima koji su je nominovali za ovu prestižnu nagradu, objasnivši da podučava i bavi se naukom o uspehu i njenim najnovijim dostignućima koja, iako su naučno utemeljena, nisu toliko popularna u Srbiji a tiču se dejstva zahvalnosti, optimizma i sreće na naš život, kao glavnih generatora dugoročnog uspeha na svim poljima.

Još jedanput, javnost je prepoznala rad i zalaganje Slavice Squire da unapredi i doprinese širenju Nauke ličnog prosperiteta, mogućnosti da uz naučno priznate tehnike i alate, ljudi najrazličitijih poslovnih profila budu bliži svojim ciljevima, i lakšoj komunikaciji sa okruženjem koja je jedan od temelja ideja preodredjenih da budu krunisane uspehom i srećnim i svrsishodnim životom.

„Ko u čuda veruje taj čuda i stvara” je moto uz koji vam Slavica Squire i NLP Institut širom otvaraju svoja vrata kada ste spremni na pozitivnu promenu. Začinite i vi svoj život nagradama!