Uspešni uz NLP – IEDC Balkanijada

Uspešni uz NLP – IEDC Balkanijada

Slavica Squire, sertifikovani NLP Master Trener i potpredsednik European Coaching Association – ECA, je u subotu, 16.marta u Beogradu učestvovala na prvoj IEDC Balkanijadi u organizaciji Alumni kluba Bledske škole menadžmenta.

Osnovana isključivo za obučavanje menadžera i iskusnih rukovodilaca, Bledska škola menadžmenta sprovodi visoko kvalifikovani program obuke u saradnji sa profesorima najvišeg ranga. Inovativan način učenja na koji su navikli polaznici ove Škole naveo ih je da se zainteresuju i za Slavičin rad, te je pozovu kao specijalnog gosta ovog izuzetnog događaja.

Slavica Squire je ovom prilikom predstavila NLP – metodologiju uspešnih ljudi. Već godinama, puna entuzijazma, prenosi ove inovativne i moćne principe za kreiranje uspeha. Ona je do sada inspirisala mnoge ljude i organizacije svojom moćnom porukom i to iz najrazličitijih oblasti: proizvodne kompanije, prodajne, za zaštitu zdravlja, za edukaciju… Slavica zna kako ubrzati lični uspeh i životno ispunjenje, kako pojedinca tako i organizacije, a kreirala je izvanredan metodološki proces kako bi pomogla ljudima da ostvare vrhunske rezultate u svemu što rade.

Ovo predavanje bilo je značajna prilika za sve prisutne da svim čulima dožive i NLP metodologiju, i procene iz ličnog iskustva koliko može biti korisno poznavanje ove uticajne metodologije u svakodnevnom poslu.