Uspešna promena – sertifikacija NLP Master-a

Uspešna promena – sertifikacija NLP Master-a

Prošlog vikenda, 24. i 25. maja sertifikovali smo desetu generaciju polaznika NLP Business Master edukacije.

Prvog dana Masteri su radili test poznavanja NLP sadržaja kao i individualne coaching sekvence sa naučenim NLP modelima. Ovo je za njih bilo veoma korisno jer su mogli sami da utvrde koliki je nivo njihovog znanja i koliko su napredovali u odnosu na sam početak NLP edukacije.

Njihov život se umnogome promenio na bolje. Postali su vrlo vešti u čitanju neverbalne komunikacije, efikasno i sa sigurnošću komuniciraju na bilo kom nivou, koriste jezik uticajnije, imaju više samopouzdanja, kao i fascinantne vizije i ciljeve. Oni sa lakoćom upravljaju promenama i imaju dublje razumevanje za sisteme poput firme, tima, porodice…Uspešno rešavaju konflikte i efikasno motivišu druge ljude, a to pokazuju njihovi fascinantni rezultati.

Svoje stečeno znanje i lični napredak koji su postigli na poslu ili u privatnom životu zahvaljujući NLP-u, prezentovali su kao svoj Master rad. Bilo je puno divnih, poučnih i vrlo zanimljivih tema koje su nadahnule, inspirisale i do suza nasmejale sve prisutne.
Čuli smo iskustva u modelovanju komercijalista, uspešnih umetnika i vrhunskih plivača. Takođe, videli smo i na koji način možemo strah pretvoriti u cilj, primeniti NLP aksiome u životu kao i kako da postanemo agent za uspešnu promenu. Saznali smo i na koji način je NLP uticao na svakodnevni život polaznika, koliko je uticao na promenu u odnosu prema samom sebi, svojim bližnjima kao i svojim kolegama, zaposlenima i klijentima. U poslednjem krugu prezentacija uživali smo i u metaforama koje su vrlo korisne, poučne i u svim situacijama primenljive.

Posle završenih predstavljanja Master radova usledio je jedinstveni momenat dodele sertifikata koji smo proslavili u jako dobrom raspoloženju.

Na kraju naši divni polaznici su puni energije krenuli putem koji su zacrtali, a mi ćemo naravno nastaviti da ih sveg srca podržavamo i dajemo im vetar u leđa.