Uslovi

Prijava i rezervacija mesta

Prijavu možete izvršiti direktno na sajtu, putem telefona ili e-maila. Mi Vas molimo da pre nego što se prijavite, pažljivo pročitate uslove do kraja. Nakon vaše prijave poslaćemo Vam predračun sa informacijama o mogućnostima uplate. Potom sledi Vaša uplata na naš račun. Obratite pažnju: mesto na treningu Vam je tek obezbeđeno nakon uplate! Po datumu uplate sortiramo vaše prijave i prednost imaju oni koji su pre uplatili.

Pre početka seminara dobijate pozivnicu sa svim važnim informacijama (satnicom, adresom hotela, …) uz to je priložen i račun. Pozivnica Vam je garancija da ste dobili mesto na seminaru. Ako ste na listi čekanja o tome ćemo Vas posebno obavestiti.

Fair play ponuda

Vaše prijave su obavezujuće. Kako biste mogli što pre i bez rizika da se prijavite, imate mogućnost da odustanete do 3 nedelje pre početka treninga. Posle toga, ukoliko ne nađete nekoga ko će Vas zameniti ili ako niko sa liste čekanja ne bude mogao da uskoči umesto vas, mi imamo pravo da zadržimo uplaćenu kotizaciju, a Vi dobijate od nas vaučer koji možete kasnije da iskoristite za trening.

Molimo Vas da imate razumevanja za ova pravila, zato što pridajemo izuzetnu važnost individualnom pristupu razvoja svakog od Vas, strogo ograničavamo broj polaznika. Za sve učesnike je veoma neprijatno kada u zadnjem momentu neki polaznici otkažu. Ipak imamo razumevanja da se ne može na sve uticati (ali na mnogo više nego što mislimo) … i zato će Vam kompletna suma stornirane uplate biti zaračunata ako kasnije posetite neki drugi od naših treninga.

Uplata unapred

Ukoliko ste uplatili unapred neki od komplet treninga i time ostvarili popust, jer nam time olakšavate planiranje, onda ste obavezni da prisustvujete na treningu u datim terminima. Ukoliko u toku treninga iz bilo kojih razloga budete ipak sprečeni da dođete na jedan od modula omogućićemo Vam da taj modul nadoknadite kada bude bio ponovo na ponudi i bude imalo mesta. Vi ste obavezni da se sami informišete kada postoji mogućnost nadoknade i da se prijavite kod nas za nadoknadu. Mi ćemo Vas zatim obavestiti da li ima mesta u tom terminu. Nadoknada se plaća 50% od aktuelne cene modula koji se nadoknadjuje. Ukoliko ima mesta za Vas onda ćemo vas obavestiti i poslati Vam račun, a Vi ste dužni da pre nadoknade propuštenog modula izvršite uplatu na račun NLP Instituta.

Šta sve ulazi u cenu

Sve cene su bez PDVa. U cenu ulazi sam trening i sav potreban radni materijal (skripte, radni listovi, testovi, sala…), takođe kafa, pecivo i voće na pauzama. Troškovi puta, prenoćišta i obroka nisu uračunati u cenu, osim ako izričito nije naglašeno da se radi o kompletnoj ponudi.

Plaćanje na rate

Kod blagovremene prijave za kompletan NLP Business Practitioner možete da platite na rate. Za dalje informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

Otkazivanje / pomeranje treninga

Ako moramo da otkažemo trening iz opravdanih razloga (npr. bolesti trenera ili nedovoljnog broja polaznika) i više sile, vraćamo vam uplaćenu kotizaciju. Ako promenimo termin seminara informisaćemo Vas o tome u najkraćem mogućem roku i ako Vama nije moguće da prisustvujete dobijate nazad uplaćenu kotizaciju za taj termin. Ne mogu biti ostvareni nikakvi drugi zahtevi. Ako iz opravdanih razloga promenimo mesto održavanja polaznici nemaju pravo da odustanu.

Rezervacija hotela

Rado ćemo Vas informisati o mogućnostima za prenoćište. Kod nekih seminara je u hotelu u kome se održava do 3 nedelje pred početak rezervisan kontigent soba po specijalnim uslovima za polaznike. Molim Vas da na vreme kontaktirate hotel radi rezervacije.

Garancija kvaliteta

Mi zadržavamo pravo da isključimo sa seminara polaznike koji ugrožavaju sigurnost drugih polaznika ili smetaju tok seminara, tako da nije moguće uspešno i nesmetano učenje grupe. U tom slučaju zadržavamo 50€ za naše troškove obračuna i refundiramo isključenom polazniku polovinu dnevnih troškova za dane na kojima neće biti prisutan.

Odgovornost

Svako od polaznika snosi punu odgovornost za sebe i sve štete koje napravi za vreme trajanja seminara i izvan okvira seminara.

Sertifikati i potvrde

Za dobijanje našeg sertifikata potrebna je 100% prisutnost na za to određenim treninzima, vežbama i vannastvanim aktivnostima. Nakon uspešno završenog treninga i položenog završnog ispita dobijate sertifikat koji možete da priložite kao dokaz da ste apsolvirali naše edukacije. Ovo može da vam koristi kod institucija, stručnih udruženja, državne uprave i naravno uz CV za budućeg poslodavca. Kao potvrda da ste prisustvovali seminaru važi Vam naša pozivnica ako ste stvarno prisustvovali i uplatili seminar ili naš index gde ćete za svaki termin dobiti potpis i pečat.
NLP Business Practitioner, NLP Master i NLP Trainer, kao i Business & Management Coach sertifikati su internacionalno priznati, svaki ima ne samo naš, već i pečat IANLP – International Association for Neuro-Linguistic Programing ili ECA – European Coaching Association, jer naši treninzi odgovaraju svetskim standardima, a naši treneri su akreditovani eksperti.