U šta investirate svoj život?!

U šta investirate svoj život?!

Možda ste se nekada upitali šta za vas znači vreme? Kako ga posmatrate i kakav osećaj imate kada pomislite na tu reč? Da li se u vama javlja osećaj neograničenosti, beskrajnosti ili pak neki od vas misle da imaju sve vreme ovog sveta ili suprotno, mislite da nemate dovoljno vremena za sve što želite i kako da to što želite uskladite sa vremenom koje imate na raspolaganju?

Naša 50. grupa polaznika NLP Practitionera je ovog vikenda u Novom Sadu uz podršku našeg fenomenalnog NLP trenera i coacha, Katarine Džoković, dobila neverovatna saznanja i informacije kako i na koji način da svoj život usklade sa današnjim tempom i vremenom življenja. Naučili su da uz precizne korake uvide gde se danas nalaze, razjasne sami sebi kako sa svojom plemenitom vizijom putuju kroz vreme, utvrde tačne postupke i probude svoje potencijale kao resurse za osvtvarenje precizno i jasno formulisanih ciljeva. Neverovatno saznanje koje se prožimalo kroz ovaj fantastičan modul, bio je njihov uvid o dragocenosti vremena koje imaju na raspolaganju, shvativši da ne troše olako svoje živote na mesta, ljude, poslove i trenutke koji za njih nemaju životnu iskru, onu jedinstvenu iskru radosti, sreće i ispunjenog života, već da vreme koje imaju u svom životu žive za neprocenjive trenutke sa ljudima koje vole i poslove koje „rade“.

Verujemo da će se mnogi od vas već sada osvrnuti na svoje živote i pomisliti na sve one ljude, trenutke, poslove i mesta na koja ste olako trošili vreme? Možda bi pak bilo bolje da se upitate na šta ste i koga do sada trošili svoj život? I kakav god odgovor bio, možete promeniti sve što ste do sada radili i od danas živeti svoje vreme i svoje živote kako vi to želite!

Za većinu ljudi život je kao ružno vreme, stanu i čekaju da prođe! – Jack London

Ukoliko ste baš sada spremni na ovaj predivan korak, korak koji će vam dati hrabrost da svoj život i svoje vreme investirate u radost, sreću, ljubav i plemenite ciljeve, prijavite se na office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064/645 1398 i rezervišite svoje mesto na prvom modulu sertifikovane NLP edukacije dok još traju super pogodnosti i iznanađenja za rane prijave.

Mi smo tu za vas da vas podržimo, naučimo i ohrabrimo!

Prijavi se danas!

Dobro nam došli!