Strategija uspeha

Strategija uspeha

U današnjem svetu usled velike konkurencije neophodna su nam stalna usavršavanja, napredovanja kao i velika kreativnost u svemu tome. Kako bismo se izdvojili iz mase i postali prepoznatljivi potrebni su nam posebni alati kojima ćemo to postići. Ono što je važno ustvari je odlična komunikacija i izvanredna veština pregovaranja, koja je od velikog značaja u brojnim situacijama. Takva osoba se onda lako pamti, vrlo je cenjena i poštovana i rado se sledi što je vrlo važno u vođenju poslovnog tima.

Koliko nam se puta desilo da ne ostvarimo ono što smo želeli jer smo se služili starim obrascima ponašanja i željom da uvek budemo u pravu. Međutim u životnim situacijama se ne radi o tome da se „vodi bitka do pobede“, niti se primenjuje princip „pametniji popušta“. Zato je vrlo važno da znamo kako da postupimo na ispravan način, da obe strane budu zadovoljne, posebno ako se radi o pregovorima o nečemu što nam je veoma bitno.

U Beogradu i Novom Sadu, održan je sedmi modul NLP Business Practitionera gde su polaznici uz podršku NLP Master Trainera i Coacha Slavice Squire i NLP Trainera i Coacha Milice Nikolić, integrisali sve ranije stečene veštine i alate koje su iskoristili da postanu izvrsni u pregovaranju. Oni sada znaju kako da svaki razgovor, svako pregovaranje završe sa najboljim mogućim rezultatom. Takođe su se oprobali i u vrlo kreativnoj strategiji postavljanja ciljeva koju mogu primeniti kako u poslu tako i u svom privatnom životu.

Polaznici su sada opremljeni kompletnim NLP Practitioner veštinama koje im omogućuju da prvenstveno postanu bolji ljudi a onda kao takvi postignu fascinantne rezultate i budu inspiracija drugima u njihovom ličnom napredovanju.

Sada svi sa velikom radošću isčekuju sertifikaciju koja je poznata kao najlepši i najemotivniji modul.