Strategija genija

Strategija genija

Da li ste nekada čuli za Diznijevu strategiju kreativnosti? Reč je o moćnom modelu koji je na osnovu navika legendarnog tvorca Mikija Mausa kreirao Robert Dilts i koji nam može pomoći da probudimo svoje skrivene talente i uspešno prevazilazimo prepreke ka ciljevima.

Ovaj izvanredni model tokom proteklog vikenda izučavala je 54. grupa polaznika NLP Practitioner edukacije na NLP Institutu i dobila izuzetan alat kreativnosti.

Pored toga, od iskusnog NLP trenera i coach-a Katarine Džoković, saznali su više o metaprogramima, preferencama u razmišljanju, koje se razlikuju od osobe do osobe, a s kojima su se prvi put susreli još na NLP Starteru.

Ovog puta, saznali su kako poznavanjem metaprograma i prepoznavanjem njihovih tragova u nečijem govoru, mogu da uspešno motivišu ljude, pozitivno utiču na njih, zapošljavaju najkvalitetniji kadar i izbegnu stres u radnom okruženju.

Takođe, naučili su nešto više o fantastičnom alatu zasnovanom na metaprogramima – Identity Compass-u – koji registruje kako ljudi razmišljaju i donose odluke u tipičnim poslovnim situacijama i omogućava liderima da na mnogo efikasniji i svrsishodniji način upravljaju kadrovima. Ovaj alat može da se upotrebi za formiranje “tima iz snova” – sastavljenog od zaposlenih za koje postoji najveći stepen verovatnoće da odlično funkcionišu zajedno.

NLP Practitioner je edukacija koja je mnogima pomogla da unaprede svoje odnose sa kolegama ili saradnicima na poslu, ali i članovima porodice, decom, prijateljima… Ako biste i vi želeli da ovladate Naukom Ličnog Prosperiteta, NLP Institut i NLP Practitioner edukacija su vaša polazna tačka. Više o njoj možete pročitati OVDE.