Stipendije za Coaching Akademiju i NLP Business Practitioner

Stipendije za Coaching Akademiju i NLP Business Practitioner

NLP Institut, po prvi put ove godine, dodeljuje stipendije za međunarodno akreditovanu Coaching Akademiju i NLP Business Practitioner. Kandidati koji se prijave na konkurs imaće priliku da osvoje stipendije u ukupnoj vrednosti od 6110€.

Uslovi konkursa za Coaching Akademiju:

  • Završen fakultet
  • Najmanje godinu dana radnog iskustva u HR oblasti razvoja ljudi
  • Znanje engleskog jezika

Uslovi za NLP Practitioner program:

  • Završen fakultet
  • Najmanje godinu dana radnog iskustva na poziciji junior ili middle manager
  • Znanje engleskog jezika

Coaching Akademija namenjena je onima koji žele da steknu savremena znanja i veštine coaching-a, lako primenljive i u svojstvu podrške timu ili pojedincu. Polaznicima koji žele profesionalno da se bave coaching-om u budućnosti, ovim želimo ne samo da ponudimo fleksibilnost i temeljnost, već i mogućnost izbora pravca i konstantnu dalju edukaciju za njihov lični rast i razvoj. Više o našoj Caoching Akademiji možete da se informišete ovde

NLP Business Practitioner je sertifikacioni program interaktivne edukacije. Danas najnaprednija i najsveobuhvatnija aktivnost za razvoj ličnosti. Znanja i veštine koje NLP pruža primenjiva su u bilo kojoj životnoj i poslovnoj situaciji. Po završetku ove edukacije, imaćete duboko razumevanje NLP veština i moći ćete da ih sa sigurnošću koristite u poslovnom okruženju. Očekujte da budete veštiji u čitanju neverbalne komunikacije, da efikasno i sa sigurnošću komunicirate na bilo kom nivou, koristite jezik uticajnije i generalno imate više samopouzdanja.

Više o NLP Business Practitioner-u pogledajte ovde

Kako se prijaviti?

Kandidati se prijavljuju putem mail-a: milana@nlpinstitut.com, na sajtu NLP Instituta ili putem telefona: 064 6451398. Nakon prijave dobiće aplikacioni e- mail sa pitanjima na koja će odgovoriti mailom.

Za prolećnu Coaching Akademiju najkasnije do 08.05.2015. Finalna selekcijska procedura i razgovor održaće se na NLP Institutu 11.05.2015. godine u Beogradu.

Za letnji intenzivan NLP Business Practitioner do 10.06.2015. Finalna selekcijska procedura i razgovor će biti održani do 20.06.2015. godine na NLP Institutu u Beogradu.

Vrednost stipendija:

NLP Institut dodeljuje 2 stipendije za Coaching Akademiju, od kojih svaka vredi 890€. Takođe, dodeljuju se i 2 delimičnie stipendije za Coaching Akademiju, svaka u vrednosti od 445€.

Za NLP Business Practitioner program dodeljuje se 2 pune stipendije u vrednosti od 1147€ i dve delimične u vrednosti od 573€

Napomena:

Delimični stipendisti su u obavezi da pokriju razliku u ceni između delimične i pune stipendije.

O NLP Institutu:

NLP Institut je prvi u Srbiji, a osnovan je 2006. godine sa idejom da izvanredno korisnu i praktičnu NLP metodoligiju, kao i profesionalni coaching, učini dostupnim na našim prostorima. Pored profesionalnih NLP treninga akreditovanih po najvišim svetskim standardima i internacionalno priznatim sertifikatima, NLP Institut postavlja temelje kako bi filozofija i metodologija koje nudi postale standard i u našem poslovnom okruženju.

Mi podržavamo lidere 21. veka da naprave pozitivnu razliku u svetu u kome radimo i živimo, da uzdižu svoje ljude i da ih inspirišu da postanu najbolja verzija sebe. Učimo ih kako da podrže, isceljuju, harmonizuju zajednicu i komapniju, da podučavaju druge i da se konstantno razvijaju i uče.

Sa akreditovanim internacionalnim NLP trenerima i coachevima, na čelu sa Slavicom Squire – International NLP Master Trainer i licenciranim Master Business Coach-om i potpredsednikom Evropske Coaching Asocijacije, garantujemo vrhunski kvalitet akreditovanih treninga koji pospešuju vaš lični napredak i ohrabruju vas da dostignete fascinantne ciljeve.

Mi smo redovni članovi sledećih internacionalnih asocijacija:

IANLP International Association for NLP

ECA European Coaching Association

ECNLP European Community for Neuro-Linguistic Programming

Svi naši treninzi koncipirani su tako da prevazilaze standarde ovih asocijacija i zato smo akreditovani da sertificiramo sa njihovim pečatima, što vašim sertifkatima stečenim kod nas daje internacionalni legitimitet, a vašu kompetenciju na polju NLP-a i Coachinga čini neuporedivom.

Dodatne informacije o školi, kao i o našim edukacijama i programima možete dobiti na stranici NLP Instituta i na broj telefona: 064 64 51 398