Riznica puna blaga

Riznica puna blaga

Verovatno ste i vi nekad poželeli da imate vremensku mašinu kako biste ispravili neke greške iz prošlosti. Nažalost, takva mašina ne postoji, pa ne možemo da se vratimo u prošlost, ali zato možemo da promenimo način na koji je doživljavamo.

Upravo to nam omogućava NLP i poznavanje submodaliteta.

Reč je o kvalitativnim karakteristikama naših misli, poput slika, zvukova i osećaja, koje vezujemo za neke prošle ili buduće događaje. Promenom tih kvaliteta, možemo da promenimo i svoje sećanje na neke prošle događaje, ali i način na koji razmišljamo u budućnosti.

Upravo to su radili polaznici 60. grupe NLP Practitioner-a, koji su proteklog vikenda putem Zoom aplikacije uz budno oko naših iskusnih trenera, učili kako mogu da promene svoje sećanje na prošla iskustva.

Pored toga, oni su usvajali nove aksiome, korisna uverenja o sebi i svetu oko sebe, koji će ih u budućnosti podržavati u tome da s lakoćom ostvaruju svoje ciljeve.

Drugog dana treninga nastavili su sa radom na submodalitetima i kroz praktične vežbe naučili da neutrališu neprijatna iskustva iz prošlosti. Bavili su se istraživanjem svojih resursa, a kroz individualan rad osvestili su šta je kod njih dobro, ko ih podržava i kako to mogu da iskoriste da bi rasterećenije i srećnije živeli.

Tokom trećeg dana otkrivali su svoju vremensku liniju. Saznali su razlike u percepciji vremena zbog kojih neki ljudi redovno kasne, a drugi su uvek „tačni kao sat“. Takođe, radili su izvanredno korisnu vežbu „Raspremanje sadašnjosti“, koja im je omogućila da se u trenutku rasterete, pripreme za uspešan dan i produktivnije i efikasnije obavljaju svoje obaveze.

Trenutno je u toku upis za sledeću generaciju polaznika NLP Practitioner-a, koji se u potpunosti odvija putem Zoom aplikacije. Zato, ako biste želeli da nam se pridružite i ovladate fantastično korisnim metodama Nauke Ličnog Prosperiteta, prijavite se odmah putem ovog linka.