Put pozitivne promene

Put pozitivne promene

Prošle nedelje smo imali čast da na najlepšem osmom modulu dodelimo sertifikate polaznicima tri grupe NLP Business Practitioner edukacije.

Nezaboravno iskustvo integracije svega naučenog tokom prethodnih meseci, pojedinačno prezentovanje promene koju je ova edukacije unela u živote polaznika, kao i sama dodela sertifikata napravila je pravu čaroliju od ova dva dana.

Svako od polaznika edukacije je veoma promišljeno, dobro pripremljeno i iskreno predstavio promene kroz koje je prošao i kako je svoje stečeno znanje upotrebio da unapredi svoj život. Svako izlaganje je bilo vrlo korisno za sve koji su slušali i pružali podršku svojim kolegama. U izuzetno prijatnoj, pozitivnoj i podržavajućoj atmosferi moglo se čuti puno  korisnih informacija i veoma inspirativnih i hrabrih poduhvata koje su polaznici preduzeli za vreme trajanja ovog puta lične promene. Naravno, sve što su zamislili i programirali to su i ostvarili. Iskoristili su svo ponuđeno znanje i veštine da promene svoj život onako kako zaista žele i to im je brzo i lako pošlo za rukom. Njihov život je preporođen, iz dana u dan sve bolji i bolji, napreduju, proširuju svoje firme, imaju veći broj zaposlenih kao i klijenata sa kojima ostvaraju odlične i stabilne odnose a time postižu i veću zaradu i priliku za dalji napredak. Razvili su se i promenili kao osobe, sada su prepoznatljivi, jedinstveni, strpljivi, veoma fleksibilni, umeju da kontrolišu svoj um i usmeravaju ga samo prema pozitivnom,  prema rešenjima i  u pravcu cilja. Oni su sada inspiracija drugima, vredni poštovanja, omiljeni su i osobe su od poverenja koje rado podržavaju druge na njihovom putu ličnog prosperiteta.

Svaka priča je bila fantastična, emotivno nas dirnula, nadahnula, motivisala a neke su nas i nasmejale do suza. Sve su ispraćene gromoglasnim aplauzom i iskrenim osmehom prisutnih.

Među ljudima koji su sada srećni, zadovoljni, ispunjeni, koji ostvaruju sve svoje ciljeve i postižu izvanredne rezultate, osetili smo da na pravi i najbolji mogući način ispunjavamo misiju našeg NLP Instituta,  koja je unapređenje života, osvešćivanje ljudskih potencijala i inspirisanje ljudi da postanu najbolja verzija sebe. Sve to su naši dragi polaznici prihvatili i usvojeli i počeli da napreduju zahvaljujući se na svakom danu svog života što su preuzeli odgovornost i uzeli život u svoje ruke i kreirali ga po sopstvenim merilima.