PRVI KORAK NA PUTU DO USPEHA – NLP Starter u Nišu

PRVI KORAK NA PUTU DO USPEHA – NLP Starter u Nišu

Ljudi često iskazuju potrebu za promenama, bilo da su promene lične ili poslovne prirode. Međutim, najčešće se desi da malo toga zaista promene. Ono što nas najčešće sprečava jeste strah od nepoznatog, nedostatak motivacije ili strah od neuspeha. Na taj način odlažemo promene koje priželjkujemo, posebno ako su velike. Što su promene veće to je i strah veći, a sve je to zbog našeg životnog stava da je to nemoguće i „istreniranog“ negativnog mišljenja u pozitivan ishod. Istina je pak suprotna i kaže da ništa nije nemoguće, i da mi imamo pogrešno viđenje stvari i prirodnih zakona.

Većina bi se složila da loše navike koje smo stekli dugogodišnjim radom i razmišljanjem nije lako promeniti, ali ako smo čvrsto rešeni da zakoračimo u proces promene onda od negde moramo krenuti.

„Put od hiljadu milja započinje jednim korakom“ – glasi kineska poslovica.

Nišlije su ovog februara dobili izvanrednu mogućnost da naprave svoj prvi korak ka ličnom i profesionalnom uspehu, prijavivši se na dvodnevni trening NLP Starter. Ambiciozni i vredni polaznici su iskoristili ovu jedinstvenu šansu na najbolji mogući način. Zato je atmosfera na ovom treningu tokom cela dva dana bila vrlo radna, motivišuća i inspirativna za sve prisutne.

Slavica Squire, International NLP Master Coach i Trainer je omogućila ovom gradu sjajnu priliku, koji su mnogi zainteresovani i iskoristili. Oni su se upoznali sa osnovnim i najvažnijim NLP veštinama koje odmah mogu da primene u svom kako privatnom tako i poslovnom okruženju. Jedna od najveće dobiti koju su ostvarili polaznici jeste osvešćivanje i oslobađanje njihovih potencijala koji će poboljšati kvalitet njihovog života.

Napravili su prvi korak i sada su na dobrom putu ka daljem korišćenju i usavršavanju Nauke Ličnog Prosperiteta.