Prolećni NLP Starteri

Prolećni  NLP Starteri

Zbog velikog interesovanja, ovog proleća, održali smo NLP Starter edukaciju u tri termina. Februar i mart mesec bili su ispunjeni znatiželjom i interesovanjem naših polaznika za veštine NLP-a – najnaprednije metode za razvoj ličnosti i prosperitet. Entuzijazam, elan, želja za pozitivnom promenom i dobra energija pratili su sve one spremne da daju šansu uspehu i poboljšaju kvalitet života. Polaznici Startera, na zabavan način upijali su korisna znanja iz NLP metodologije. Naučili su kako da doprinesu sopstvenoj sreći, istraju u svojim ciljevima i prepoznaju svoje prednosti i potencijale. Kako da prevazidju poteškoće i uz veštine NLP-a izadju iz problema kao pobednici.

Pogledaje slike sa treninga i osetite atmosferu:

Starter 21 i 22. februar

Starter 24 i 25. februar

Starter 8 i 9. mart

Novostečena znanja će im koristiti u uspešnom vodjenju kompanija, timova, motivisanju saradnika, odnosu sa klijentima, kolegama i porodicom, kao i u prepoznavanju sopstvenih mogućnosti da postanu bolja verzija sebe. Veoma smo zahvalni sto su odlučili da nam poklone poverenje i dodju na NLP Institut da nauče osnovne principe nauke ličnog prosperiteta i time zablistaju poslovno i privatno.

Uvek je pravo vreme za promenu. Zato vas pozivamo da nam se 27. i 28. juna pridružite na novom NLP Starteru i iskoristite dva dana za upoznavanje, razmenu dobre energije i uz Slavicu Squire – NLP Master Trainer & Coach-a, vinete se u neiscrpno prostranstvo NLP metodologije koja modeluje uspešne i zadovoljne ljude koji žive život o kojem su oduvek sanjali. Iskoristite ovu izuzetnu priliku za samo 99 evra za rane uplate do 30. aprila. Rezervišite svoje mesto na vreme, jer možete tako da iskoristite senzacionalnu cenu sada.

Dobro nam došli!