Pripreme za veliko finale

Pripreme za veliko finale

Kako bi vaš život izgledao kada biste u svakom trenutku mogli da posegnete za svim resursima koji su vam potrebni? Da u pravom trenutku kažete pravu reč? Da vodite efikasne sastanke na poslu i uspešno rešavate porodične zavrzlame kod kuće?

Upravo to su tokom proteklog vikenda otkrivali polaznici NLP Master edukacije na NLP Institutu u okviru 8. modula. Tokom dva dana, oni su integrisali sve ono što su tokom ove izvanredno korisne edukacije učili i polako se pripremali za 9. i poslednji modul i sertifikaciju.

Sa iskusnim NLP trenerom i coach-om Katarinom Džoković učili su kako da raznolike NLP elemente, alate i tehnike koje su izučavali tokom edukacije uklope u jedan generativni format, sagledaju ih kao prilagodljive celine, prilagode sebi i svojim iskustvima i otvore nove vidike.

Takođe, uvežbavali su tehnike držanja dinamične prezentacije, zahvaljujući kojima možete da organizujete efikasne poslovne sastanke ili pregovore, obnovili gradivo o izvanredno korisnim strategijama promene uverenja i upravljali dinamičnim procesom delovanja pojedinačnih NLP elemenata.

Pred njima je poslednji, 9. modul i sertifikacija, na kojoj će imati priliku da prezentiraju svoj master-projekat, posle čega mogu postati ponosni vlasnici zvanja NLP Mastera i sertifikata overenih pečatom NLP Instituta i IANLP (International Association for NLP).

Edukacija koju trenutno pohađaju je prirodan nastavak NLP Practitioner-a, izvanredno korisnog treninga koji je mnogima do danas promenio život. Više o njemu možete pročitati OVDE.