Pregovaranje kao umetnost

Pregovaranje kao umetnost

Kako biste postigli očekivane i fenomenalne rezultate na sastancima, dobili klijente koje želite i ostvarili rezultate koje ste planirali, neophodno je da se služite dodatnim sredstvima i alatima koja će vam to zasigurno omogućiti. Iz tog razloga sedmi modul na Business Practitioner edukaciji posvetili smo veštinama usavršavanja komunikacije u službi ostvarivanja izvanrednih pregovaračkih sposobnosti.

Najvažnije jeste da pre svakog sastanka tačno definišemo šta želimo da postignemo i razradimo više strategija kojima možemo da se poslužimo kako bi stigli do željenog rezultata. Priprema tu igra veliku ulogu, jer samo ako smo dobro pripremljeni, znamo da odreagujemo na pravi način i povedemo pregovore u željenom pravcu. Ovo su naizgled stvari koje se podrazumevaju, ali nažalost nisu sastavni deo našeg načina poslovanja. Zato svaka firma koja želi da izađe iz okvira proseka i izdigne se, postane uspešna i prepoznatljiva treba da vodi računa o ključnim stvarima koje donose uspeh. To su posvećenost, angažovanost, dobra priprema, izvrsno primenjivanje komunikacionih veština i razvijanje raznih strategija koje pospešuju kreativnost i otvaraju nove mogućnosti i pronalaze fenomenalna rešenja. NLP metodologija nudi različite veštine koje daju svakom pojedincu mogućnost i znanje o sopstvenim potencijalima, prednostima i izborima koje imaju da bi razvili najbolju verziju sebe i tako sami postali srećniji i motivisaniji. Na taj način pospešuju i inspirišu sve u timu da reaguju na adekvatan i inspirativan način u cilju poboljšanja kvaliteta međuljudskih odnosa i razvijanju posla i cele firme.

Na ovom modulu podrška u napredovanju bili su im NLP Trainer&Coach Milica Nikolić i osnivač NLP Instituta NLP Master Trainer&Coach Slavica Squire, koje su svojim iskustvom i izuzetno inspirativnim i podržavajućim pristupom podučile grupu kako da razviju veštinu pregovaranja dajući im izuzetno kreativne strategije koje služe i za kreiranje njihovih ciljeva i tako im daje bezbroj mogućnosti i novih izuzetno efikasnih načina kako mogu da postignu i ostvare sve što naume. Polaznici su uz njihovu pomoć izveštili stečena znanja na prethodnim modulima i nadogradili ih još kvalitetnijim i primenljivijim tehnikama stvarajući nove uvide i otkrivajući druge puteve do života ispunjenog izobiljem.

Sada ih očekuje još jedan modul, na kojem se sve kockice poslože, gde se svi alati i veštine zajedno stavljaju u pogon, modul gde se otkrivaju i saznaju nove stvari koje su polaznici za vreme trajanja ove edukacije usvojili, isprobali i nastavili da primenjuju jer donose fascinantne rezultate. Prezentovanje pred grupom kao i dodela sertifikata predstavlja predivno iskustvo i nagradu za njihov rad i postignuće.