Pregovaraj i dodirni emocijom

Pregovaraj i dodirni emocijom

Možda vam nekada ne polazi za rukom da svog sagovornika uverite da je nešto dobro za njega, npr. proizvod koji mu nudite, uslugu, savet ili možda novu poslovnu ideju? Verujemo da često dolazi do nerazumevanja i komunikacije koja zvuči kao da ne pričate o istoj stvari, a konflikt u tim slučajevima nije retkost. Da li biste voleli da svoju veštinu uveravanja podignete na nivo prefinjenosti i da se u potpunosti razumete tako da od sagovornika dobijete emocionalnu saglasnost za ono što vi nudite? Želite li da drugi slede vaše ideje, kupuju vaš proizvod, odabiraju vašu uslugu?

U Novom Sadu na 8. modulu NLP Practitioner grupe uz fenomenalnog NLP Trenera & Coacha Katarinu Džoković, prisutni su svoje dosadašnje stečene NLP veštine unapredili novim koje su im automatski osvestile da uvek postoji rešenje i da baš uvek može da se nađe zajednički jezik sa sagovornikom i postigne željeni rezultat, čak i mnogo bolji.
Upoznavali su sebe i načine kako drugi ljudi funkcionišu, kako razmišljaju, na koji način donose odluke i kako kroz govor mogu prepoznati koji kojem tipu odgovara i na taj način bolje razumeti sagovornika a onda sa njim stupiti na istu talasnu dužinu. Kroz primere raznih profila oni koji su na rukovodećim pozicijama uvideli su kako mogu bolje da motivišu zaposlene i možda koje promene u radnim mestima da sprovedu kako bi svako došao na ono koje mu najviše odgovara i na kojem će dati svoj maksimum. Ovladali su kroz dva dana interaktivnih vežbi pregovaračkim sposobnostima koje su im neophodne kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Naučili su efikasan model po kojem mogu na ekološki i win-win način da ostvare ono što žele, da dobiju saglasnost za svoju ideju, da ostvare povišicu … ili da svoju decu nežno poguraju da urade ono šta je za njih dobro i to iz prve.

Sve što su na ovom modulu naučili predstavlja krunu dosadašnjeg znanja, jer sada sve ono što su već postigli, što već znaju, treba u najboljem svetlu da predstave, da dotaknu druge emocijom, da uvere da je ono što oni rade, nude, imaju za njih izvrsno i na taj način budu duhovno i materijalno ispunjeni.

Na kraju modula, sačekala ih je prilika da osveste koliko su već sada fenomenalni i osete podršku cele grupe uz ogroman aplauz u znak pripreme za predstojeći modul i najlepši modul – sertifikaciju.

Ukoliko želite da radite na sebi, usavršavanju svojih veština, učenju, ostvarenju ciljeva … onda se pripremite za novi ciklus edukacije koji kreće od jeseni sa NLP Starter treningom koji predstavlja prvi i ključni korak ka onoj verziji života koju želite da živite.

Prijavite se putem maila office@nlpinstitut.com i rezervišite svoje mesto na vreme jer još uvek traje super ponuda za ranu uplatu.

Prijavi se danas!

Tu smo da Vas podržimo!