POWER LIFE DESIGN

POWER LIFE DESIGN

Pisac Ričard Bah kaže: „Nikada niste dobili želju bez moći da je i ostvarite. Međutim, treba da radite na tome.“

Napredne NLP tehnike za rad na sopstvenim ciljevima upravo su deo prvog modula letnjeg NLP Mastera na NLP Institutu koji se zove Power Life Design. Ovaj koncept osmislila je International NLP Master Trainer i Coach Slavica Squire. Glavna ideja ovog koncepta je upravo da svoj život pogledamo iz dalje budućnosti i sagledamo sadašnje stanje i kreiramo željeno buduće stanje. Intenzivno se time bavimo kroz čitavu NLP Master edukaciju koja će nas podržati na putu da ostvarimo svoju viziju i postanemo najbolja verzija sebe.

Da bi ostvarili fascinantne ciljeve, potrebno je da izađemo iz svoje zone komfora. Virdžinija Satir, začetnik modaliteta porodične terapije, jednom prilikom je izjavila: „Najsnažniji ljudski nagon nije nagon za preživljavanjem, već za izbegavanjem nepoznatog i novog.“ Zato se ovaj koncept podučava na Masteru pošto su polaznici na NLP Practitioner-u stekli određene veštine, uvide i integrisali osnovne ideje NLP-a poput: Ne postoji neuspeh, samo učenje; Svi imamo sve resurse koji su nam potrebni za promenu; Ako nešto ne funkcioniše probaj nešto drugo, i sl.

Određivanje željenih destinacija i potrebih alata za dolaženje do njih bile su neke od tema kojima je otvoren novi letnji Master. Naši masteri sad su postavili osnovu za dalji rad. Spoznali su prepreke na čijem uklanjanju treba da rade, a NLP Institut je sigurno pravo mesto za sticanje veština i mentalnih alata koji Vas osnažuju i olakšavaju Vaš put ka željenoj budućnosti.