Posebna ponuda povodom 8. rođendana – NLP Business Practitioner

Posebna ponuda povodom 8. rođendana – NLP Business Practitioner

U današnjem konkurentskom poslovnom svetu, i velikim i malim kompanijama potreban je set moćnih alata koji će omogućiti i njima i ljudima unutar njihove organizacije da obavljaju svoj posao na najvišem mogućem nivou.

Prisustvujte ovoj izuzetnoj poslovnoj edukaciji sa odličnom reputacijom i otkrijte kako da primenite NLP u svom poslu, kako individualno, tako i na nivou organizacije. Naučićete kako jednostavno možete da primenite veoma moćne NLP tehnike koje će Vam omogućiti da budete još efikasniji u ostvarivanju ličnih i poslovnih ciljeva, povećate efikasnost u komunikaciji, i pomoći Vam da savladate prepreke i kreirate nove izbore.

Tu su pre svega veštine izvrsne komunikacije koje Vam donose harizmu, izvanredne odnose i uspeh, zatim veštine za postavljanje ciljeva po receptu najvećih svetskih profesionalaca, za podizanje produktivnosti, prilagođavanje Vašeg oglasnog materijala, motivisanje drugih, kreativno razmišljanje, vođenje sastanaka, zapošljavanje pravih ljudi na pravo mesto, pregovaranje koje se graniči sa umetnošću i ostvarivanje odgovarajućeg prodajnog pristupa koji daje izvanredne rezultate na duge staze.
Primenom NLP Business veština koje stičete na ovoj edukaciji, Vaš celokupni učinak i dostignuće biće podignuti na viši nivo i Vaše šanse da briljirate na polju koje ste izabrali biće znatno uvećane.

Direktori, preduzetnici, prodavci, menadžeri, HR i marketing profesionalci će naučiti i uvežbati kako da koriste moćne NLP tehnike u svrhu ličnog i poslovnog uspeha.

Povodom 8. rođendana našeg NLP Instituta obezbedili smo poseban rođendanski popust za polaznike Business Practitioner-a za koji je prijavljivanje u toku.

Prijavite se na marija@nlpinstitut.com ili putem brojeva telefona 011/36 76 591;
064/645 14 00, i rezervišite svoje mesto na vreme.