Pobedite strah od letenja – coaching sesije!

Pobedite strah od letenja – coaching sesije!

Možda se i vama nekada desilo da želite negde da otputujete, da obiđete neke primamljive destinacije, ali ste odustali vrlo brzo, jer pri samoj pomisli na let avionom osećate mučninu, napad panike, ubrzano disanje, stezanje oko srca. Da li ste možda propustili neke jedinstvene prilike za posetu dragim osobama, obrazovanje, posao, jer su zahtevali putovanje avionom?

NLP trener Snežana Srbakoska iz Makedonije je radila u avijaciji preko 20 godina. U vazduhu je provela preko 8 000 sati. Tokom svoje karijere razvila je poseban interes za Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) – vodeću svetsku metodologiju za lični razvoj i promenu, pa se 2008. uključuje u magični svet NLP-a, i 2010. postaje sertifikovani NLP trener na NLP Institutu. Spojivši svoje iskustvo iz avijacije i NLP razvila je efikasan individualan program, gde možete na brz i jednostavan način da savladate vaše strahove.

Individualne coaching sesije sa Snežanom su koncipirane tako da brzo i lako rešavaju neprikladne strahove, i daju zapanjujuće rezulatate. Koriste se metode Neuro Lingvističkog Programiranja i alati koji funkcionišu na nesvesnom nivou uma i daju fenomenalne rezulatate. Pomažu vam da se brzo i efikasno:

  • Oslobodite paničnog stanja i pretvorite ga u jednostavnu neutralnu memoriju.
  • Oslobodite anksioznosti i napetosti.
  • Uživate u avio-saobraćaju i svim njegovim prednostima.

Vreme je da iskoristite mogućnost da slobodno putujete gde želite!

Iskoristite priliku da od 2. do 5. oktobra imate individualnu sesiju sa Snežanom koja samo zbog vas dolazi iz Makedonije. Cena jedne coaching sesije u trajanju od 90 min je 50 evra neto. Možete se prijaviti na milana@nlpinstitut.com ili 064 645 13 98 i na vreme zakazati termin koji vam odgovara.