Ovaj program je stvaranje sopstvenog poslovnog raja na zemlji

Ovaj program je stvaranje sopstvenog poslovnog raja na zemlji

Vođena rečima Martina Ruta, ova priča će se jednim delom osloniti na njih.

Biti među onima koji po principu pokušaja i pogreške idu kroz život i traže svoju svrhu, donekle i nije tako loše. I stvarno, samo donekle. Jer jednog dana na sopstveni užas konstatujemo kako smo se istrošili i umorili i da više nemamo energije, a ni vremena za greške i pokušaje. Zaglavlјeni u ćorsokacima sopstvenog života, vidimo kako neki lјudi uživaju, prolaze pored nas, grade karijere, sakuplјaju tantijeme, a mi…ni prioritete da složimo, ne razlikujemo zadatke od cilјeva, a karijera kaska za nama. Jedan seminar, drugo predavanje, treća škola, dvadesetpeti workshop… I ništa! Ali, nije baš da je ništa, jer…čarobni štapić ono „ništa“ čini da NIŠTA nije slučajno.

Između svih prethodnih „stodvadesetpet“ predavanja i workshop-ova, čujemo, vidimo, odslušamo prezentaciju na YouTube-u, ali nikako da odlučimo. Dok jednog dana ne stigne korona i sa njom Online Coaching Starter, a onda i Online program za unapređenje karijere sa Slavicom Squire. I onda? Onda počnemo da slušamo najlepšu melodiju naše karijere.

Onda naučimo tu melodiju, pa njene reči, korake. Počinjemo da plešemo. Uz jedan takt, pa dva i tako redom. I onda počnemo da osećamo da pronalazimo svoj raj na zemlјi. A raj, e pa to je sastanak sa sopstvenom dubinom, prestanak pravlјenja grešaka i njihovih ispravki, početak planiranja, pravlјenja sopstvenih prezentacija, gradnje ličnog brenda, obavlјanje coaching razgovora sa predavačem i još mnogo, mnogo toga.

Ovo nije samo Program za unapređenje karijere, ovo je deo višeg životnog programa, programa ličnog napretka i razvoja, pronalaska svoje svrhe i stvaranja sopstvenog poslovnog raja na zemlјi.

Hvala Slavici što se vratila u Srbiju, hvala Katarini što je odlučila da se više ne bavi onim za šta se formalno obrazovala, hvala Profi što je pravi Profa, hvala Milani i Maši koje su karika bez kojih bi ovaj lanac bio nepotpun. Hvala svima!

Olivera Kominac

Prijavite se za Online program za unapređenje karijere putem ovog linka.