Ono u šta veruješ, to i postaješ!

Ono u šta veruješ, to i postaješ!

Možda ste nekada bili u situaciji da se zapitate: Šta je to što vi želite? Koji su vam motivi potrebni da ostvarite svoje snove i želje? Kakva uverenja i vrednosti imate o sebi i životu? Da li su vam ona korisna i da li vam pomažu da postanete efikasniji i produktivniji? Koliko puta ste bili u stanju da zaista uzmete stvari u svoje ruke, preuzmete odgovornost i odjednom vam se negde kao neki mali znak sumnje pojavi baš to nekorisno uverenje i onako sve nestane ? Verujem da su baš ta uverenja koja ste imali bila velika prepreka u ostvarenju vaših želja i to da napravite prvi korak ka ostvarenju istih.

Pitam se kako bi bilo za vas da naučite tehnike koje mogu biti od izuzetne koristi da otkrijete šta je to što je vama važno, kako da organizujete život u skladu sa tim važnostima, ukoliko imate negativnu sliku o sebi ili pak nekom delu sebe, kako da promenite vaše nekorisno uverenje u korisno i ostvarite najbolju verziju sebe?

Fenomenalan uvod u početak Nove godine i nov uvid o svojim željama i životima doživeli su naši dragi polaznici 5. modula NLP Practitionera koji se održao ovog vikenda na kojem je glavni NLP Trener bio izuzetan Dragoljub Matić Profa. Naučili su nove metode i tehnike koje im pomažu da otkriju šta ih pokreće i šta im je zaista važno. Osvestili su šta ih to ograničava u svemu što žele da ostvare i postignu. Naučili su kako da oslobode svoju krativnost i primene poseban način kreiranja ciljeva. Takođe su naučili da izgrade novu, pozitivnu sliku o sebi, da sagledaju činjenice iz novog ugla i dobiju uvide koji su za njih od neverovatne koristi. Ukoliko su ranije u svemu drugom pronalazili motive za određene akcije, sada su naučili kako sami sebe da pokrenu, kako da svoje negativno stanje zamene pozitivnom pokretačkom energijom, kako da razbiju sve barijere koje su ih ranije kočile i usporavale u njihovom ličnom napretku, efikasnijem i produktivnijem radu. Naučili su tehnike koje mogu primenjivati svakodnevno u životu, kako bi radili na sebi i unapredili svoje živote.

I dok dalje čitate ovaj tekst, možda se i vi već pitate ili pronalazite odgovore na ova pitanja. Ono u šta smo sigurni je da su naša uverenja i vrednosti kao gorivo i pokretačka energija za život. Da sve u šta verujemo i ne verujemo, za sve što kažemo da možemo ili ne možemo postaje naša istina i naš način življenja. Da su baš te vredonosti i uverenja putokazi na osnovu kojih se vodimo kroz život, postaju naša svakodnevnica, bilo da smo ih sami stvorili na osnovu nekog ličnog iskustva ili upilli iz okruženja. I kao neverovatno saznanje i dar jeste činjenica da ih možemo promeniti u ekstrmno korisna uverenja i ostvariti sve što zamislimo.

“Šta god verovali da možete ili ne možete, u pravu ste.” – Henry Ford

Još jednom vas pitamo: U šta vi verujete? Ako ste spremni da se oslobodite od svega što vam nije korisno, što stoji i koči vas na putu razvoja i napretka, ličnog uspeha i ostvarenja, prijavite se na mail office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064/6451 398. Mi smo tu da vas podržimo, i zajedno sa vama radujemo vašim fenomenalnim ostvarenjima i rezultatima.

Kada vam je potrebno da verujete u nešto, zapitajte se kako bilo bilo da počnete od sebe!

Dobro nam došli!