Novogodišnji POKLON!

Novogodišnji POKLON!

Nova godina i nova prilika za ispunjen život.

Mi verujemo da je za vaš uspeh i sreću mnogo važniji vaš način razmišljnja i vaša lična filozofija, nego ekonomija. Zato smo odlučili da vas iznenadimo i obradujemo i da vam poklonimo nešto što će zaista vaš život učini drugačijim i boljim, lepšim i svrsishodnijim, radosnijim i ispunjenijim…

A zašto baš takav poklon?

Naša misija je da vas inspirišemo i pokrenemo da sami postignete svoj uspeh. Zato želimo da vas naučimo kako da ono što volite negujete i u tome stalno napredujete, kako da uvek budete spremni na iznenadne situacije, i kako da uspostavite kvalitetne odnose i lako izađete na kraj sa neprijatnim ljudima. Želimo da sve ovo naučite da vama život postane još lepši i uz to da možete da podržite druge, vama drage ljude, prijatelje, kolege, saradnike, svoju decu… Naša misija nije da vam učinimo medveđu uslogu i da umesto vas nešto uradimo, da vam sve damo gotovo na tacni, već da vas naučimo kako sami da ostvarite sve što želite. Sigurni smo da to možete, jer mi u praksi imamo već isprobane i naučne metode.

Zato vama koji ste odlučni i hrabri da uplatom rezervišete NLP Practitioner edukaciju do 15. janura 2019. godine, mi dajemo na poklon izvanredan dvodnevni trening NLP Starter sa Slavicom Squire. On je prvi i ključni korak za novu školu života, za vaš Novi Lični Progres i prvi modul najprestižnije akreditovane sertifikacione NLP edukacije koja se održava tokom sedam vikend modula i pet večernjih modula. Pored izvanrednog treninga u trajanju više od 160 sati i efikasnog usvajanja i implementiranja ove metodologije u vaš svakodnevni život, dostupna vam je stalna, stručna i profesionalna individualna podrška naših Trenera i Coacheva po posebnim uslovima samo za vas, naše polaznike.

Ukoliko ste spremni i hrabri da donesete važnu odluku u vašem životu, preuzmete odgovornost za svoje rezultate i započnete intenzivni lični rad koji vam donosi radost i lakoću življenja, jasne i definisane ciljeve, nove mogućnosti, preciznu i ciljanu komunikaciju, skladne odnose, energiju, motivaciju… onda ste spremni i da investirate u svoj dalji razvoj i napredak. A nije svejedno od koga ćete da učite, zato je ovo vaša prilika da po fer ceni učite od najboljih, jer to možete i zaslužujete.

Investirajte još u ovoj godini da biste Novu 2019. dočekali spremni i učinili je vašom najboljom godinom do sada, godinom vašeg ličnog rasta i razvoja, godinom vašeg preporoda.

Prijavite se ovde i obezbedite svoj poklon na vreme.

Prijavi se danas!

A možete da rezervišete svoj poklon i putem office@nlpinstitut.com ili putem telefona 064/6451 391.

Srećna vam Nova 2019. godina!