Novi Sad bogatiji za još jednu grupu NLP Practitioner-a

Novi Sad bogatiji za još jednu grupu NLP Practitioner-a

Još jedna novosadska, 53. po redu grupa NLP Practitioner-a završila je prvi deo svog NLP putovanja. U okviru 9. poslednjeg modula ove izvanredno korisne edukacije, tokom proteklog vikenda su zajedno sa svojim trenerima Slavicom Squire i Dragoljubom Matićem Profom integrisali znanja i veštine koje su sticali tokom proteklih nekoliko meseci na NLP Institutu.
Sertifikacija kao najlepši modul veoma pragmatično pokazuje koliki je NLP Practitioner edukacija kod svakog polaznika ponaosob imala pozitivan uticaj na njihov lični život i na poslovni uspeh. Kroz konkretnu razmenu postignutih rezultata, svaki polaznik prezentovao je ono šta je za njega bilo najuspešnije i šta je doživeo kao najveći lični napredak. Nove ideje, osmišljeni ciljevi, jasne vizije samo su neke od stvari koje su naši sertifikovani polaznici poneli sa ove edukacije, a jedinstven je zaključak da je NLP imao uticaja na poboljšanje kvaliteta celokupnog života svakog polaznika, sada sertifikovanih Practitionera.

Za mnoge od njih, kraj je istovremeno i novi početak na NLP putu, jer je NLP Master na NLP Institutu prirodan nastavak NLP Practitioner edukacije.
Ako biste želeli da im se pridružite i postanete bolja verzija sebe, kontaktirajte nas mejlom na office@nlpinstitut.com ili nas pozovite na 064 6451 400. Naša misija je da vas podržimo na tom putu!