NLP za izvrsnu prodaju

NLP za izvrsnu prodaju

Šta je to što rade uspešni prodavci? Na koji način zaključuju prodaju? Šta je to što čini njihove veze sa kupcima stabilnim na duge staze?

Praktično svi vrhunski prodavci koriste neuro-lingvističko programiranje, svesno ili nesvesno i veštine kojima se služe prilikom zaključivanja prodaje, mogu da se nauče zahvaljujući NLP-u. Zato mnoge kompanije kojima je stalo da njihovi zaposleni imaju najbolji mogući pristup prodaji šalju zahteve da njihovi zaposleni prođu obuku NLP Skills For Sales na NLP Institutu.

Tako je bilo i sa predstavništvom kompanije L’Oreal Paris u Srbiji, koje je omogućilo članovima svog Beauty Advisors tima da od Slavice Squire, prvog NLP trenera na ovim prostorima, nauče kako da svoje veštine dovedu na nivo umetnosti.

Zahvaljujući maksimalno prilagođenom programu, naši dragi polaznici iz kompanije L‘Oreal izučavali su mentalne strategije i motivaciju svojih klijenata, učili kako da sa kolegama i klijentima uspostave izvanredan kontakt, kako da odgovaraju na primedbe, pročitaju govor tela i otkriju pravu nameru iza prigovora, kako da ubrzaju proces donošenja odluka i upravljaju sopstvenim stanjem, kako bi osigurali najbolje moguće rezultate.

Tim iz L’Oreal-a imao je priliku da vežba sve naučeno tokom teorijskog dela programa, diskutuje o svim nejasnoćama i primeni naučenih tehnika u svakodnevnu praksu.

Na kraju su sa nama podelili fantastične utiske:

„Super mi je bilo to što sam malo bolje upoznala koleginice koje retko viđam. Prija mi druženje i smeh. Stečeno znanje već sada znam da ću primeniti sa kolegama na poslu, kako bismo ređe nilazili na konflikte i nesuglasice“,Nina Knežević

„Mnogo stvari na ovoj edukaciji možemo bukvalno odmah da primenimo. Posebno su mi značajni metaprogrami, jer su mi objasnili zašto nailazim na probleme u komunikaciji sa nekim ljudima. Sada znam da prepoznam način na koji treba da pristupim kupcima“,Milica Rudović

„Posebno mi je značajan uvid da NLP mogu da primenim u različitim sferama života. Na osnovu metoda koje smo naučili moći ću da prilagodim komunikaciju različitim profilima kupaca“,Milica Milojević

Ako biste i vi želeli da omogućite ljudima iz vašeg prodajnog tima da steknu duboko razumevanje procesa ljudskog razmišljanja koji podržavaju međuljudsku komunikaciju, a time i prodaju i na taj način steknu neuporedivu prednost u odnosu na konkurenciju, NLP Skills For Sales je edukacija za vas. Kontaktirajte nas i mi ćemo kreirati poseban trening prema vašim zahtevima i potrebama.