NLP – u svakom uspehu mirođija

NLP – u svakom uspehu mirođija

Okrenite NOVI LIST na putu vašeg PROSPERITETA u svim oblastima života!

Konačno je u prodaji dugo iščekivana knjiga prvog NLP trenera na našim prostorima – Slavice Squire, koja je ovu vodeću svetsku metodologiju za promenu i lični razvoj donela u Srbiju. Ovom knjigom, ona vas uvodi u svet vrhunskih rezultata i tehnikama NLP-a osposobljava da kreirate svoj život baš onako kako ste to zamislili.

Da li verujete u snagu sopstvenih misli? Da li mislite da, ako promenimo sopstvene misli možemo promeniti svoj život? Slavičin stil je oslobođen suvoparnog mudrovanja, životan je, poletan i baziran na dogogodišnjem ličnom iskustvu i predanom studiranju. Vrlo konkretnim i razumljivim metodama Nauke Ličnog Prosperiteta – korak po korak, vežba po vežba, istrajno i dosledno vam pokazuje kako tačno i vi možete da primenite sva ta najnovija naučna saznanja i kreirate sami svoj uspeh.

Kada želimo promenu u svom životu, neophodno je da napustimo stare navike, obrazce ponašanja i uverenja, i preuzimajući odgovornost za sve što nam se dešava da uzmemo sudbinu u svoje ruke i kreiramo predivan život ispunjen uspehom i ljubavlju.

Ova knjiga nudi odabrane NLP tehnike kako biste svesno i postepeno uplovili u nov, čaroban svet uspeha i blagostanja. Vodi vas u svet izobilja u kom ostvarujete uspešnu komunikaciju sa drugim ljudima i omogućava da postanete celokupno ispunjena, uspešna, zdrava i pozitivna osoba koja je inspiracija drugima.

Autorku ovih redova karakteriše optimizam, odlučnost i energija kojom pokreće sve(t) oko sebe. Dopustite da i u vama kroz ovu knjigu razvije taj dragoceni osećaj poleta i beskrajnih mogućnosti.

Naučite da manifestujete svoje snove, jer je sve moguće, ako imate pravu mirođiju.

Knjiga „NLP – u svakom USPEHU mirođija“ – izdavač Mono & Manjana