NLP Starter u Budvi – novi pogled na svet

NLP Starter u Budvi – novi pogled na svet

 I ovog avgusta smo stanovnicima Crne Gore ponudili trening za koji se zainteresovao veliki broj ljudi. To je izuzetna radost za nas koji se iskrenog srca i sa potpunom predanošću bavimo ovom specifičnom metodologijom koja nas same i sve oko nas čini boljim i srećnijim ljudima. Veoma smo zahvalni na pažnji medija kao i angažovanja naših polaznika koji su zdušno pristupili akciji širenja ove nauke za srećniji i uspešniji život.

Dva dana koliko traje NLP Starter trening, podučavali smo mnoge tehnike koje će svakome, ko je otvorenog srca došao, pomoći da nađe pravi put i ostvari sve ono što želi. Poznato je da većina ljudi ne zna šta tačno želi i zato luta prepuštajući se prilikama koje naiđu, što je uzrok njihovog nezadovoljstva i manjka motivacije. Na ovom treningu mi učimo kako da koristeći se efikasnim NLP alatima sami napravimo najpovoljnije prilike za sebe i to iskoristimo u cilju ostvarenja plemenitog cilja koji želimo. Kako da svaku poteškoću pretvorimo u ostvariv cilj i kako da iz svake problematične situacije izađemo kao pobednici. Znajući načine i principe po kojima ova nauka deluje, život postaje lakši i lepši. Gledamo ga drugim očima i obraćamo pažnju na neke stvari koje ranije nismo primećivali, time više cenimo svoje vreme kao i sam život. Osvešćujemo svoje kvalitete i sposobnosti i automatski tu pozitivnu promenu prenosimo na ljude oko sebe, postajući njihova inspiracija. Pomažući sebi, pomažemo i drugima. To je jedna od mnogobrojnih lepota ove metodologije, što sve što naučimo neminovno reflektujemo na druge ljude, time ne samo da menjamo sebe već menjamo i svet oko sebe.

Polaznici ove letnje avanture treninga su dobili konkretne alate sa kojima mogu da pretvore svaki san u javu. Naučili su da efektivno komuniciraju, motivišu, organizuju i upravljaju promenama. Upoznali su se temeljno sa NLP metodologijom i razumeli kako mogu efikasno i brzo da je primene i zablistaju poslovno i privatno.