NLP Starter – Novi Sad

NLP Starter – Novi Sad

Ako želite da saznate kako možete unaprediti vaš život, vašu karijeru, kao i odnos sa ljudima koji su vam važni, onda je korisno da naučite NLP metode i zagrebete dublje ispod površine, jer se baš tu kriju odgovori i rešenja koja vode do uspeha.

Veliko interesovanje nas je navelo da održimo još jedan NLP Starter u Novom Sadu. U prijatnom ambijentu Joga studija „Hipokrat“, 17. i 18.maja održaće se dvodnevni NLP Starter trening, koji predstavlja prvi veliki i odlučujući korak ka promenama koje želite da postignete. Koristeći i primenjujući alate koje ponesete posle dva izuzetno praktična dana treninga, osetićete veliku promenu u svom životu. Imaćete nove veštine, više energije, poletnosti, entuzijazma, izbora, novih uvida kao i korisnih uverenja koja podržavaju vaš lični rast i razvoj.

Novi svet pun izobilja, sreće i uspeha je zapravo u nama samima, a do njega dolazimo osvešćivanjem sopstvenih potencijala i mogućnosti. Upravo na tome se bazira NLP metodologija koja modeluje ekstremno uspešne i zadovoljne ljude koji su svesni svojih mogućnosti i zbog toga postižu fascinantne rezultate i žive život koji sanjaju.

NLP Starter je prvi modul internacionalno akreditovanog programa NLP Business Practitioner, interaktivne edukacije koja je danas najnaprednija i najsveobuhvatnija metoda za razvoj ličnosti. Pošto se radi o veštini, važno je napomenuti da je NLP trening i prolazak kroz lično iskustvo, nezamenjivo u učenju ovih tehnika i sticanju veštine.