NLP Starter – garancija pozitivne promene!

NLP Starter – garancija pozitivne promene!

Za sve one koji požele da krenu putem uspeha i preuzmu odgovornost za svoj uspeh, NLP Starter edukacija predstavlja sjajan početak!

Odluka da dva dana posvete ličnom razvoju, približila je sve polaznike letnje NLP Starter edukacije, njihovim ciljevima i višestrukom prosperitetu!

Zanimljivo koncipiran trening, uz podršku Slavice Squire – NLP Master Trainera i coach-a, kao uvod u NLP – nauku ličnog prosperiteta, ponudio je polaznicima znanje i odmah primenljive tehnike na lični i poslovni život.

Polaznici su dobili uvid u efikasnost NLP veština, otkrili kako da postignu veću produktivnost, kreativno razmišljaju i unaprede komunikaciju i međuljudske odnose. Druženje, nova saznanja i razmena pozitivne energije obeležila je 27 i 28. jun 2015. i učinila nas zahvalnim za tako veliki broj motivisanih ljudi, spremnih za rad na sebi!

Polaznicima se ukazala čast da lično upoznaju i Charles Faulkner-a, NLP Trainer-a i svetskog eksperta u oblasti biznisa i finansija, koji je kao gost-predavač na NLP Institutu posetio i polaznike Starter edukacije, dajući im svoju apsolutnu podršku i uvid u Neuro-Lingvističko Programiranje, kao nauku koja se zasniva upravo na stvaranju promene!

Deo atmosfere sa treninga možete pogledati ovde

Ako ste prepoznali vašu šansu da konačno živite pod okriljem uspeha i sreće, ostvareni na poslovnom planu i kao puna podrška vašoj okolini, evo zašto je važno da sledeći korak napravite baš sada i prijavite se na letnju NLP Practitioner edukaciju!

Pored toga što ćete podići vašu produktivnost do maksimuma i naučiti kako da ostvarite rezultate na duge staze, letnja NLP Practitioner edukacija omogućiće vam intenzivno sticanje znanja kroz konkretnu primenu NLP tehnika, indvidualni pristup i otkrivanje novih dimenzija, ličnog i poslovnog razvoja!

Prijavite se na e-mail: milana@nlpinstitut.com

Ili na tel: 064 6451 398

Dobro nam došli!