NLP predavanje u Kruševcu

NLP predavanje u Kruševcu

NLP Institut iz Beograda je u saradnji sa Podružnicom srpskog lekarskog društva za sve zainteresovane stanovnike Kruševca i okoline organizovao besplatan informativan NLP seminar. Pred punom salom prostorija Podružnice srpskog lekarskog društva, prof dr Lelica Todorović – spesijalista interne medicine i NLP Trainer održala je inspirativno i motivišuće predavanje na kojem je predstavila NLP metodologiju, kao i NLP Starter seminar koji će se 01. i 02. februara održati u Nišu.

Prisutne je jako zainteresovala tema kako možemo uz Nauku Ličnog Prosperiteta da postanemo efikasniji u ostvarivanju ličnih i poslovnih ciljeva i znatno unapredimo svoje komunikacijske veštine. Celo predavanje bilo je bazirano na naučnim istraživanjima ljudskog uma uz korišćenje najsavremenije tehnologije.

Nakon uspešno završene prezentacije zainteresovani su imali priliku da postave dodatna pitanja predavaču koja su vezana za NLP i naprave prvi korak ka efikasnijoj komunikaciji i uspehu, upravo prijavom na NLP Starter u Nišu.